2777
2789
عنوان

چالش خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
اره خیلی فرق دارن ادما و شرایط باهم.. شما چطوری اشپز خونه تمیز میکنید

کابینتا رو تک تک خالی کردم.

ظرف ها رو کامل شستم البته تو ماشین ظرف شویی.

توی کابینت رو با چندمنظوره تمیز کردم.

بعد همه رو مرتب چیدم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
واسه من خیلی طول میکشه که پارسال ۱۰روزتواشپزخونه بودم

میشه بگین چطوری تمیز میکنید شاید من بد تمیز میکنم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همه ظرف ها رو شستم

من نیاز نیست ظرف هام شسته بشه 

چون تا حالا یک بارم استفاده نشدن... 

و اینکه اگه مهمون بیاد قبلش میشورمشون الان فقط نیازه یه دستمال بکشم روشون

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ببین دیگه بستگی به خود ادم داره چطوری تمیز کنه نمیدونم شما چجوری تمیز میکنید شاید خیلی وسیله دارین م ...

من تمام وسایل کابینتا را دونه دونه میشورم با وایتکس ،بعد میذارم خشک بشه و کابینتا را میسابونم حسابی و بعد میچینم سر جاش برا  همین طول میکشه

منو دوتا زن داداشام هرسال نزدیک عید سه روزشو میریم خونه مامانم و تمیز میکنیم بعدم خونه های خودمون

احسنت.خدا خیرتون بده

کاش منم نزدیک بودم به مادرم و مادرشوهرم کمک میکردم.

طفلی ها نمیتونن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خب پس امروز اتاق ها رو شروع کن فردا ساعت 10 بیا گزارش بده همین جا که چقدر تمیز کردی

دوست عزیزم یه سوال تو اتاقها پر از لباس های بدرد نخوره که اصلاً نمیپوشیم اونااا رو چی کار کنم 😐

کابینتا رو تک تک خالی کردم. ظرف ها رو کامل شستم البته تو ماشین ظرف شویی. توی کابینت رو با چندمنظور ...

شاید شما خیلی ظرف دارین... منم همین کارا رو میکنم ولی ظرف رو نمیشورم.. چون ظرفام تاحالا استفاده نشدن و نیاز نیست 

هی میگم آشنایی تو دختر . شناختی منو؟ تو گروه لاغری. مصی ام من😍😂 

عههههه 😂😂😂😂

منو دوتا زن داداشام هرسال نزدیک عید سه روزشو میریم خونه مامانم و تمیز میکنیم بعدم خونه های خودمون

منم خواهرشوهرام همین کار میکنن ولی من دوس ندارم کسی تو دست و پام بیاد خودم انجام میدم