2821
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین

123 بازدید | 14 پست

من چن هفته بود زیر دلم درد میکرد .بعد زیاد شد زد به رونم ترشح زیاااد بی بو هم داشتم که قرص ازیترومتیشین خوردم یه هفته ست الان درد ندارم اما تذشح زژاد آبکی دارم. دو ماه هم پریود نشدم فقط لک داشتم. به نظرتون این ترشح واشه چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه متاهلی احتمال بارداری اگه نیستی و ترشحت بو نداره یعنی عفونت نداری .فکر کن ببین تغذیه ات چی بوده اگه سردی بوده دلیلش همینه اگر اینم نیست خدایی نکرده احتمال قارچ هست

چند وقته .اشکالی نداره بدنت اینجوری واکنش نشون داده اگه دیدی هنوز ادامه داره دکتر برو .خودتم دونه بد ...

قرص تیرویید دتده دکتر بم واسه کم کاریم از وقتی زیاد کرد پریودم تینجور شده. الان درد تخمدانم خوب شده ففط نمیدونم چرا اینقدر ترشح آبکی دارم. شما داشتی تا به حال؟

این واکسن چه ها که سر ملت نیاورده زنداداش من دوز سومو زد پریود شد ۲ ماه شدید طول کشید با دکتر و دارو گیاهی تاخوب بشه.جونی واسش نمونده بود...اسی شما هم برو پیش یه متخصص ان شاالله چیزی نیست.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
قرص تیرویید دتده دکتر بم واسه کم کاریم از وقتی زیاد کرد پریودم تینجور شده. الان درد تخمدانم خوب شده ...

نه من نداشتم ولی اطلاعات اینجوری دارم .پس اگه قرصم میخوری حتما برو دکتر .یه ویزیت دکتر زنان برو ضرر نداره