2789

چقد طول کشید تا حاجت بگیرید؟اصلا گناه نکردین؟

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂

من یبار خودم انجام دادم نتونستم یبارم نایب گرفتم که خیلی عجیب تا نصفش انجام داد و بعد یه روزشو فراموش کرد ازم حلالیت خواست و منم دیگه بیخیال شدم انگار قسمت نبود

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یبار خودم انجام دادم نتونستم یبارم نایب گرفتم که خیلی عجیب تا نصفش انجام داد و بعد یه روزشو فرامو ...

برای منم این اتفاق افتاد .یه روز مونده بود تموم بشه یادش رفت. عذرخواهی کرد .منم دیگه نخوندم 😏وقتی بی دقتن چرا همچین مسئولیتی رو قبول میکنن !!!

برای منم این اتفاق افتاد .یه روز مونده بود تموم بشه یادش رفت. عذرخواهی کرد .منم دیگه نخوندم 😏وقتی ب ...

دقیقا یادمه منم خیلی ناراحت شدم چقدر امید داشتم میگفتن ردخور نداره

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
دقیقا یادمه منم خیلی ناراحت شدم چقدر امید داشتم میگفتن ردخور نداره

:(

چهار سال گذشته. دیگه اصلا حسش نمیاد دوباره بخونم. اعتماد ندارم به نائبا . تازه ممکنه اونی هم که نخونده اصلا نیاد بگه نخوندم ...

:( چهار سال گذشته. دیگه اصلا حسش نمیاد دوباره بخونم. اعتماد ندارم به نائبا . تازه ممکنه اونی هم که ن ...

من نماز شب میخوندم چندبار چله یاسین و زیارت عاشورا و دعای یستشیر و .... انجام دادم نشد و دقیقا وقتی که بیخیال شدم و سرم گرم چیزای دیگه شد حل شد