maman_rahele مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 743 عنوان خیلی حسودم بیش از اندازه 498 بازدید | 43 پست از این ک اینجوریم بدم میاد خیلی حسودم ، وقتی شوهرم ی زنیو نگا میکنه تا چند روز کلن تو خودمم و نارحتم ، دوس دارم فقط منو نگا کنه جزمن چشاش کسیو نبینه ، ولی هر زنی یا دختری رو ببینه نگا میکنه واقعن موندم من خیلی گیر میدم یا کار اون اشتباه 1400/12/05 | 01:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6421 هر زنی ممکنه این حساسیت رو نسبت ب شریک زندگیش داشته باشه پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
naranji عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 410 حسودی خوبه باعث ارتقای ادم میشه اگه کنترلش کنی بهتر نیست با شوهرت درباره این موضوع حرف بزنی؟تو خودت نریز صاف بهش بگو ناراحت میشی یا هرچیزی ک تو دلته (: Momento mori
maman_rahele مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 743 ولی اون اصلا بمن حسودی نمیکنه ، در حالیکه هرجا میرم مرداد همشون نگام میکنن ولی اصلن بهم حسودی نمیکنه ، فقط منم ک خودمو داغون میکنم از حسودی
maman_rahele مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 743 یعنی چش چرونه؟ همچین هم چشم چرون نیست ، ولی زن یا دختری ببینه راااحتتت نگاش میکنه، وقتی بهش میگم چیشو نگا میکنی میگه خب مگ چیکار دارم میکنم فقط نگاش میکنم میگه تو بمن اعتماد نداری نمیدونی چقدر دوست دارم ، بهم میگه تو خیلی حساسی 🙁
maman_rahele مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 743 حسودی خوبه باعث ارتقای ادم میشه اگه کنترلش کنی بهتر نیست با شوهرت درباره این موضوع حرف ... وقتی بهش میگم بهم میگه تو مگ نمیدونی من چقد دوست دارم میگه تو خیلی حساسی
مامان۱صبا عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 1413 همچین هم چشم چرون نیست ، ولی زن یا دختری ببینه راااحتتت نگاش میکنه، وقتی بهش میگم چیشو نگا میکنی می ... همه ی مردها همینطورین حساسیت نشون نده
empressn عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2348 منم مثل توام اینا از عشق زیادی میاد زن وقتی عاشق میشه بشدت حسود میشه مزد وقتی عاشق میشه غیرتی
empressn عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2348 ولی اون اصلا بمن حسودی نمیکنه ، در حالیکه هرجا میرم مرداد همشون نگام میکنن ولی اصلن بهم حسودی نمیکنه ... پس مشخصه قد تو دوست نداره
maman_rahele مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 743 پس مشخصه قد تو دوست نداره اینقدر بخاطر من سختی کشید ک مطمئنم چند برابر من دوسم داره ، ولی اینا خانوادگی حسود نیستن و ما خانوادگی حسود
empressn عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 2348 همچین هم چشم چرون نیست ، ولی زن یا دختری ببینه راااحتتت نگاش میکنه، وقتی بهش میگم چیشو نگا میکنی می ... اره اون حساسیتتو دیده و عمدا اینکارو میکنه ک تو هی حرصتو در کنه توهم بردار بگو دوستداری منم ب پسرا زل بزنم و توجهشونو جلب کنم مطمعن باش خودشو جم میکنه
maman_rahele مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 743 اره اون حساسیتتو دیده و عمدا اینکارو میکنه ک تو هی حرصتو در کنه توهم بردار بگو دوستداری منم ب پسرا ز ... میگه من منظور خاصی ندارم ک نگا میکنم ، اگ این حرف رو بزنم ک واویلا میشه 😐