2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار میخواستم شیرخشک بگیرم ولی چون گفت کد ملی شوهرم و خودم و بچه را بدم راستش پشیمون شدم، وگرنه حتی همین الانم گیر شیرخشک هستم و به چندنفر گفتم برام بگیرن اگه تو شهرشون پیدا میشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
خود ترب که چیزی برای فروش نداره  صرفا نمودار قیمتی محصول مورد نظر تو سایت های مختلف رو نشون می ...

ترب تمام فروشگاهایی که محصول مورد نظرت رو داره میاره از همونجا خرید میزنی دیگه من بارها خریدم

🟡🟠🔴
افتضاح هست   گوشی بعد از یک ماه اومد دیوانه شدیم از بس زنگ زدیم

فروشگاهی که انتخاب میکنی مهمه

ترب فروشگاههای مختلف رو نشون میده مث دیجی کالا نیس که خودش یه شرکت خاص باشه و آدرس داشته باشه

فروشگات خوب نبوده ازشون شکایت کن

🟡🟠🔴

من ست شیر الات خونمون رو میخاستم که توی شهرمون پیدا نمیشد و دیجی کالا هم نداشت زدیم تو سایت ترب دیدیم اومد همون شیری که میخواستیم ...حدود دو ملیون دادیم ولی هنوز نیومده...کاشان هستم از تهران قراره بیاد

فروشگاهی که انتخاب میکنی مهمه ترب فروشگاههای مختلف رو نشون میده مث دیجی کالا نیس که خودش یه شرکت خا ...

شکایت به دردم نمیخوره من شیری که خریدمو میخام...واقعا لنگش هستیم

ترب تمام فروشگاهایی که محصول مورد نظرت رو داره میاره از همونجا خرید میزنی دیگه من بارها خریدم

منم همینو میگم دیگه 

شما هیچ محصولی رو از خود ترب خریداری نمیکنی

از یکی از فروشگاه هایی که بهت معرفی میکنه میخری