هیچ دید مثبتی به ازدواج ندارم حالا نه اینکه فک کنین اطرافم خیلی زندگی ناموفق دیدم نه اصلا! کلا برعکس همه نوجواناییکع تو یه سنی شاید خیلی احساسی فک کنن و علاقه داشته باشن به جنس مخالف و ازدواج و اینا ولی نمیدونم چرا من تا الان ۲۱ سالمه هیچوقت به هیچکس کوچکترین حسی نداشتم و کلا انگار نمیتونم بع ازدواج فک کنم و این حسع روز به روز تشدید میشع
هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین منی که بیشترین حسو به یه نفر دارم نمیخوام باهاش ازدواج کنم ، لزوما نباید حس باشه ، طرف باید به دردت بخوره
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
تو چقد منی😐🤷♀️ من دوست دارم عاشق شم دوست دارم مادر شم دوستدارم ازدواج کنم ولی با علاااقه ...
نه من هیچکدومو دوست ندارم با تنهاییم راحتترم
لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای عیییین منی. من تا الان که 28 سالمه تقریبا همینم. علاقه م به ازدواج کردن از یه سنی به بعد شکل گرفت و همچنان هیچ کی و نمی پسندم و کلا حسی ندارم و راصی م که تا این سن مجردم. به نطر من باید خودت سعی کنی که تغییر کتی و الا همینجوری مث من هستی تا همین سن و این داستان ادامه دارد. یهو معجزه نمیشه...احساس کردم لازمه بگم بهت. من آینده ی توام دقیقا