2777
2789

هیچ دید مثبتی به ازدواج ندارم  حالا نه اینکه فک کنین اطرافم خیلی زندگی ناموفق دیدم نه اصلا! کلا برعکس همه نوجواناییکع تو یه سنی شاید خیلی احساسی فک کنن و علاقه داشته باشن به جنس مخالف و ازدواج و اینا ولی نمیدونم چرا من تا الان ۲۱ سالمه هیچوقت به هیچکس کوچکترین حسی نداشتم و کلا انگار نمیتونم بع ازدواج فک کنم و این حسع روز به روز تشدید میشع  

حس میکنم تو خود منی و داری تاپیک میزنی

حتی 21 سالمه

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه ابنطوری.من‌از ۲۰سالگی حس ازدواج کردن در من‌هی تشدید میشد😑

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

منم ۲۱ سالمه 

مث توام

من حتی کراش هم نمیزنم …

برا خودم یه پا مریم مقدس شدم

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ببین منی که بیشترین حسو به یه نفر دارم نمیخوام باهاش ازدواج کنم ، لزوما نباید حس باشه ، طرف باید به دردت بخوره

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
منم ۲۱ سالمه  مث توام من حتی کراش هم نمیزنم … برا خودم یه پا مریم مقدس شدم

تو چقد منی😐🤷‍♀️

من دوست دارم عاشق شم 

دوست دارم مادر شم دوستدارم ازدواج کنم ولی با علاااقه ولی حس میکنم هیچ حسی ندارم🙁💔

تو چقد منی😐🤷‍♀️ من دوست دارم عاشق شم  دوست دارم مادر شم دوستدارم ازدواج کنم ولی با علاااقه ...

نه من هیچکدومو دوست ندارم با تنهاییم راحتترم

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
واقعا بعد یه مدت خیلی حس میشع!😐

فعلا حس نمیکنم

اینده هم چی بشه نمیدونم

هنوز کوچیکی  بعد ۲۳ میای میگی چطور حس پیدا کردی

نه بابا فک نکنم کلا خیلی عجیبه مثلا من به کسی بگم تو این سن و سال کع اوج احساس و هیجانه چیزی نشده و حتی هیچوقت حسی

نداشتم به کسی و حتی کراش بعدا کع بدتر😐🤦‍♀️

وای عیییین منی. من تا الان که 28 سالمه  تقریبا همینم. علاقه م به ازدواج کردن از یه سنی به بعد شکل گرفت و همچنان هیچ کی و نمی پسندم و کلا حسی ندارم و راصی م که تا این سن مجردم. به نطر من باید خودت سعی کنی که تغییر کتی و الا همینجوری مث من هستی تا همین سن و این داستان ادامه دارد. یهو معجزه نمیشه...احساس کردم لازمه بگم بهت. من آینده ی توام دقیقا