2777
2789
عنوان

کیا اینطوری بودن بعد ازدواج کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
فعلا حس نمیکنم اینده هم چی بشه نمیدونم

بنظر من آدم اگه ازدواج میکنه زیر ۲۵ اگه نمیکنع که هیچی ! 

ما الانشم حس و حال زندگی کردن نداریم ۳۰ به بعد کع آدم باید بفکر گور و کفنش باشه😂😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عیییین منی. من تا الان که 28 سالمه  تقریبا همینم. علاقه م به ازدواج کردن از یه سنی به بعد ش ...

من میگم بنظر من آدم باید انتخاب کنه و منتظر معجزه نباشه ولی حق میدم واقعا سخته و من با وجود نخواستن ها و من از کساییم دوست دارم خیلی تشکیل خونواده رو 🙂

وای عیییین منی. من تا الان که 28 سالمه  تقریبا همینم. علاقه م به ازدواج کردن از یه سنی به بعد ش ...

بنظر من حیفه کع آدم عشق و تجربه نکنه حداقل حسی چیزی به یکی داشتع باشع و گرنه فرق بین آدم و الاغ چیه🤷‍♀️😐 

حالا الزاما رسیدن کع نع ولی بنظرم عشق قشنگه🤭

من میگم بنظر من آدم باید انتخاب کنه و منتظر معجزه نباشه ولی حق میدم واقعا سخته و من با وجود نخواستن ...

آره ولی زوری هم نمیشه. آدم باید به دلش باشه و الا بعدا سر هر مشکلی کم میاره. و اینکه فک می کنی آدم حتما باید سن کم ازدواج کنه به نظر من اشتباهه. هر کس یه طوریه. و یه زمانی میل کامل در خودش می بینه و اونوقته که شور و شوقشو داره. من الان شور و شوق ازدواج و دارم، قبلا فقط، یه خاطر حرف اطرافیان و... می خواستم ازدواج کنم. ولی اگر می خوای همین سن ها ازدواج کنی سعی کن اول روحیه ت و خودتو تغییر بدی بعذ. 

آره ولی زوری هم نمیشه. آدم باید به دلش باشه و الا بعدا سر هر مشکلی کم میاره. و اینکه فک می کنی آدم ح ...

آره کاملا موافقم با حرفت منم بخاطر همین دنبال عشق میگردم چون لازمه و نیاز هر رابطه ای چون دوس داشتن باعث میشع زندگی برات راحتر باشع و گرنع تقی به توقی بخوره دادگاه و ایززی ایززی تامام 

ولی اگه عشق باشع مشکلات برات شیرین تره راحتر با همه چی کنار میای🙂 البته نه عشق و عاشقی های آبکی بعضی از نی نی سایتیا 😁🤭

آره ولی زوری هم نمیشه. آدم باید به دلش باشه و الا بعدا سر هر مشکلی کم میاره. و اینکه فک می کنی آدم ح ...

میشع یکم بیشتر راهنمایی کنم کع چجوری رو خودم کار کنم و یکم خودمو تغییر بدم🤷‍♀️😐

میشع یکم بیشتر راهنمایی کنم کع چجوری رو خودم کار کنم و یکم خودمو تغییر بدم🤷‍♀️😐

خودمم دقیق نمی دونم 😁 والا تا حالا خودم درست شده بودم من تازه شروع کردم به تغییر. باید کلا دیدت رو راجع به ازدواج و معیارای دوست داشتن عوض کنی و... 

الان که سنی نداری منم همسن تو یودم همینطوری بودم ولی الان که ۲۵ سالمه شدیدا دلم ازدواج میخواد

اتفاقا از خیلی از اطرافیانم شنیدم که میگن ما هر چی سنمون بالاتر رفته علاقه به ازدواج و اینا کم تر شده😐