2777
2789
عنوان

دو زبانه شدن کودکان

451 بازدید | 20 پست

سلام دوستان کسی با متد دکتر امینی آشنا هست؟ کسی از کارتن های آموزش زبان دکتر امینی برا بچه ش استفاده کرده؟ممنون میشم اگه استفاده کردید نظرتون رو بگید

من ۴سالگی میخوام بفرستم کلاس زبان حضوری

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من ایشون و نمیشناسم 

ولی بهترین زمان آغاز زبان دوم از:سه سال به بعده 

دختر من از سه سالگی کلاس زبان رفته الان هشت سالشه کامل انگلیسی صحبت میکنه کارتون زبان اصلی میبینه 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

من‌یادمه ۷سالم بود شروع کردم به کلاس زبان رفتن.وقتی هنور فارسی نوشتنو بلد نبودم.همون باعث شد کلا‌ زده‌بشم‌از زبان.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

من پسرم یک سال و نیمه داره طبق متد پیش میده واقعا خوبه.شک نکنید.با کلاس رفتن جواب نمیگیری ولی این متد بدون فشار به بچه مکالمه اش رو فول میکنه

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
من‌یادمه ۷سالم بود شروع کردم به کلاس زبان رفتن.وقتی هنور فارسی نوشتنو بلد نبودم.همون باعث شد کلا‌ زد ...

جدی 😃😃😄😄

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

منم تصمیم داشتم بچمو بزارم کلاس زبان ولی وقتی متد دکتر امینی رو دیدم

دیدم کلا با این روش ها مخالفه و میگه بچه نباید 

اگاه بشه و آموزش ها به صورت غیر مستقیم با دیدن کارتنه  

منم تصمیم داشتم بچمو بزارم کلاس زبان ولی وقتی متد دکتر امینی رو دیدم دیدم کلا با این روش ها مخالفه ...

جدی ؟چن سالشه بچت 

توچیکار میخوای بکنی ؟منو هم راهنمایی کن چون واقعا لازمه یادگیریش برا بچه ها