2777
2789
عنوان

دعای توسل

100 بازدید | 11 پست

دوستان دلم خیلی گرفته دوست دارم دعای توسل بخونم و براتون دعا کنم شما هم دعا کنید به حاجتم برسم.. اسماتون بزارید که اخر سر برای حاجت رواییتون اسمتون بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسط دعا یه جا داره که میگه حاجت هات رو بگو اونجا دعام کن 🙃

اسمم ریحانست 

ولی بگو خواهر جهاد (یه رازه بین من و خدا)😉

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

عزیزم برای ازدواج منم دعا کن خیلی غم تو دلمه سنم بالاست الهی خودتم حاجت روا بشی 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤