2777
2789
عنوان

باخواهر شوهرتنبل چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 59 پست
برو بریز بپاش بخور بعدم بگو اوه اوه من عادت دارم ظهرا بخوابم

دقیقا میاد خونم سرتایم میخوابه فکرشو بکن خودش شوهرش دخترش من وبچه هام نفسامون حبس میکنیم بخوابن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمای منفی  زندگیتون  رو حذف  با ازشون دوری کنین .

دوری  کردن  حتما  نباید  فیزیکی  باشه  

میتونین   حرفش و بشنوین  ولی کارخودتون رو بکنین .

متوجه  میشه .

یا اینکه رک  باهاش  حرف  بزنین . 

باشه  رو بگین کار خودتون و بکنین 

اصولا به هیچ کسی اجازه نمیدم خونم کار کنه خودمم میرم جایی علاقه ندارم کار کنم ولی کمک میدم توی جمع ...

عزیزم وقتی بیاد شبم بمونه شام صبحانه نهار دوباره شام حاضری کنی بابچه کوچیک هی بشور ودرست کنم واقعا سخته یکم ظرفم بشورن قانع میشم ولی اصلاازجاشون تکون نمیخورن میبری جلوشون میخورن باید جمع کنی 

چیکارکنمم گلم

شما هم کاری نکن عزیزم، بالاخره اگر ایشون تغییر پذیر بود و متوجه بود، کار شمارو جبران می‌کرد خونه شما کار می‌کرد، حالا که اون متوجه نیست شماهم مثل خودش رفتار کن گلم

چیزی که عوض داره گله نداره، نذار ازت سو استفاده کنه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

من قبلا خونه جاریم میرفتم خیلی کمک میکردم تو همه چی عین خونه خودم ولی اون میومد عین یه تیکه سنگ یه جا مینشست بعد بچه ش آب هم میخواست من باید براش میوردم ولی خونه اونا میرفتم اصلا بچه منو آدم حساب نمیکرد خیلی وقتا مهمونی بزرگ داشتم میومد به اسم کمک یکی میخواست دو تا بچه شو قبل مهمونی سیر کنه هر چی بچه هاش میخواست میگفت زن عموش آب بده زن عموش نون بده زن عموش غذا بده فک کن من بدو بدو کار میکردم که غذا و دسر و همه چی تا اومدن مهمونی آماده باشه این خانم هم دستور میداد دیگ یبار قبل مهمونا به بچه ش غذا دادم بعد بچه ش ریخت منم کلی کار سرم ریخته بود اینم تو گوشیش بود گفتم فلانی بیا اینو جمع کن جمع کرد هم خودشو یکم هم غذارو منم الان تو هر شرایطی برم خونش کمک ش نمیکنم شدم عین خودش 

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
چرا تو باید بخوای خواهرشوهر تنبل رو کاریش کنی!؟ اگه اذیت میشی توام کمک نکن تمام

میرم خونش جو خونش جوریه آدم خجالت میکشه پانشه همه میرن کنارظرفا وسط میمونه فکرشوبکن یجوریه

دقیقا میاد خونم سرتایم میخوابه فکرشو بکن خودش شوهرش دخترش من وبچه هام نفسامون حبس میکنیم بخوابن

میشناسم اینجور آدمارو ک بهت گفتم چیکارکنی

عصرشم از خواب پاشو چای بخواه برو کابینتاشو باز کن بگو نبات کو نبات شامم زیاد بخور کم کار کن بچتم اگه ریخت چیزی بخند بگو مامان فدات بشه 🤣