2777
2789
عنوان

کاش شرایط طلاق داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم خواهر منم از شوهرم متنفرم وشرایط طلاق رو ندارم .حالا تو میگی چطوری به این ذلت رسیدی من میگم .کار خداست .بی عدالتی خداست .بخدا من تو مجردی نمازم به جا بود .روزهام همه تکمیل بود یه شوهر عوضی گیرم انداخت .ولی جاریم .مدل فشن .از دخترا که به هیچی اعتقاد ندارن .حجاب رعایت نمی کنن.وخود خواهن .اما من شدم بدبخترین آدم .اون شد خوشبخترین آدم.بخدا .خدا بی عدالتی میکنه .ما بنده ۶اشم مثل خودشیم دیدین وقتی کسی رو زیاد تحویل میگیریم .طرف سرش کیج میره و مارو آزار میده .ولی کسی رو تحویل میگیرن که به اون شخص اصلا اعتنا نمی کنه .خدا هم همون کار ودر حق من کرد.لطفا نیاین بگین اون دنیات خوب میشه وفلان من به اون دنیا اعتقاد ندارم .وقبولشم ندارم .به خود خدا هم گفتم من می خوام این دنیام خوب بشه .اون دنیا رو بده به کسی که اعتقاد .داره .من این دنیا می خوام شاد باشم .خوشحال باشم .نه اون دنیا ‌