2777
2789

سلام دوستان چند وقت پیش چند متر ملحفه خریدم الان که تازه دوختن و استفاده میکنم خشک و لیزه و صدا میده روش راه بری ب‌نظرتون راهی هست که از این حالت خشکی در بیاد یا همه ی پولم هدر رفته

بنظرم بریز تو لباسشویی.نرم کننده سافتلن طلایی هم بزن عطر خوبی میگیره.

هم اینکه نرم میشه پارچت و هم اینکه بوی نو بودن پارچه از بین میره

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
بنظرم بریز تو لباسشویی.نرم کننده سافتلن طلایی هم بزن عطر خوبی میگیره. هم اینکه نرم میشه پارچت و هم ...

یکیش رو شستم ولی نه با نرم کننده ولی هیچ تغییر نکرد جنس ضعیف و ارزون هم نیست ولی خشکه و لیزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش رو شستم ولی نه با نرم کننده ولی هیچ تغییر نکرد جنس ضعیف و ارزون هم نیست ولی خشکه و لیزه

نه شوینده نریز اصلا.

فقط نرم کننده بریزی کافیه.

میدونم چی میگی.

منم دوتا از رویی تشکام این جنسی هست.مادرشوهرم گداشت رو جهازم😖

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)