الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وایی من همه رو بالشتی هام مونده باید شروع کنم آخر هفته البته کم کم انجام میدم دست تنها با بچه کوچیک سخته طفلی ها میان کمکم ولی نمیتونن منم بهشون تشویق میکنم 🦋😂
خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
فرشا و پرده رو دادم بشورن اتاقا رو تمیز کردم کمد دیواریو مرتب کردم پتو و روبالشی ها رو تمیز کردم امروزم اشپزخونه رو تمیز کردم نصف ظرفا رو گذاشتم سر جاش دخترم نق زد الان خابوندمش بزارم زمین برم تمومش کنم کلیم گشنمه
وایی اونجاش حرص در آره هی دوره خودت میچرخی چی کار کنی این همه خورده ریزو آخرش تموم میشه خیلی لذت داره من که کابینتام نگاه نیکنم کیف میکنم میگم آخیش چقدر تمیز سدن😂🥰🌹
خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
من فقط یخچال تمیزکردم وانشالله فردافرش هارو میان ببرن به همسرم گفتم فرش هاروبده قالیشویی ازتولد برای من بهتره بعد که هماهنگ کرد بعدش گفتم تولد هم میخوام خخخخ