2777
2789
من خورده کاری ها اذیتم میکنه ظرف ها رو نمیسورم بچه کوچیک دارم ۲ تا ولی سلفون کشیدمشون هر مهمونی بیاد ...

منم بچم کوچیکه عزیزم هنوز ٢ سالش نشده اما نمیتونم ک نشورم ...چون درحالت عادی ک خونم همیشه تمیزه و مرتب نگه میدارم اما سالی دوبار خونه تکونی اساسی دارم همه چی و میشورم ....

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
دیر نشه به کمرت فشار میاد کم کم شروع کن به امید خدا    

کاری به اون صورت ندارم چون تازه چندماهه اسباب کشی کردم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ازشستن روبالشیها شروع کردم

وایی من همه رو بالشتی هام مونده باید شروع کنم آخر هفته البته کم کم انجام میدم دست تنها با بچه کوچیک سخته طفلی ها میان کمکم ولی نمیتونن منم بهشون تشویق میکنم 🦋😂

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
من کابینتارو ریختم بیرون نمی کردم چند تا وسیله هم پیدا کردم😂امروزم جارو و گردگیری کردم، طی کشیدم، ت ...

وایی چه کیفی میده مخصوصا پول تو جیب لباسات پیدا کنی😂🌹

فرشا و پرده رو دادم بشورن اتاقا رو تمیز کردم کمد دیواریو مرتب کردم پتو و روبالشی ها رو تمیز کردم امروزم اشپزخونه رو تمیز کردم نصف ظرفا رو گذاشتم سر جاش دخترم نق زد الان خابوندمش بزارم زمین برم تمومش کنم کلیم گشنمه 

جو نگیر واس ما😐
اره از دیروز تو اتاقام فعلا مونده 

وایی اونجاش حرص در آره هی دوره خودت میچرخی چی کار کنی این همه خورده ریزو آخرش تموم میشه خیلی لذت داره من که کابینتام نگاه نیکنم کیف میکنم میگم آخیش چقدر تمیز سدن😂🥰🌹

من دونه دونه میکنم  ۳تا پتو شستم ،انباری رو مرتب کردم ،کمدهای اتاق خودمون و اتاق دخترم مرتب شد ...

پتو ماشین میریزی.

آره کهنه ها بیرون ریخته میشن انگاری کلی انرژی مثبت میاد تو خونه🥰🌹🦋

من فقط یخچال تمیزکردم وانشالله فردافرش هارو میان ببرن به همسرم گفتم فرش هاروبده قالیشویی ازتولد برای من بهتره بعد که هماهنگ کرد بعدش گفتم تولد هم میخوام خخخخ

من پسرم دو سالششه خیلی سته. وقتی وسیله میریزم بیرون نمیزاره جمعشون کنم. به سختی انباری و کابینت و یه اتاق خواب رو تمام کردم. ولی مونده هنوز

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰