2777
2789

اونایی ک بچه کوچیک دارن همش درحال مرتب کردن والا..من هر روز باید مرتب کنم..😅😅

ولی امروز لباس اضافه هاشو جمع کردم و میخوام کمد و اینارو بریزم بیرون‌..

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کابینتارو ریختم بیرون نمی کردم چند تا وسیله هم پیدا کردم😂امروزم جارو و گردگیری کردم، طی کشیدم، ت ...

تار عنکبوت؟؟؟؟؟😳😳😳😳

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺

من اتاق خواب و اشپزخونه مونده پتوهارو شستم ملافه ها موکتا فرشارو شامپوفرش کشیدم روفرشیاروشستم سخته خدایی بابچه کمرم داره میشکنه هنوز اشپزخونه مونده یروز اشپزخونه یروز اتاق خواب بعدش تمومه

لایک نکن ممنون❤
همه ظرفای تو کابینتو میشورید؟

من پیرکسا رومیزارم ماشین ظرفشویی

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
وای من کلی اسباب بازی دخترمو دور ازچشمش چپوندم تو کیسه زباله اتداختم بیرون

منم همینکارو کردم...بیداربود نمیذاشت ولی خوابوندمش بردم همرو جمع کردم‌...لباسا و اسباب بازیاشو..البته من میدم به نیازمند.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
شستن ظرفهام و جابجاییشون امروز تموم میشه ....اتاقا رو چند روز پیش مرتب کردم فقط میمونه سالن 

من خورده کاری ها اذیتم میکنه ظرف ها رو نمیسورم بچه کوچیک دارم ۲ تا ولی سلفون کشیدمشون هر مهمونی بیاد بعد خشک شدن سلفون میپیچم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
آفرین اول از کجا شروع کردی تجربه ات رو در میون بزار

اول از جاهایی که کمتر استفاده دارم یا رفت و امد.مثه کمدای اتاق خوابا و کابینت اشپزخانه لوازمی که کمتر استفاده میشه، شیشه ها و...بعد جاهای پراستفاده.اخر هم جارو و سرویسا و...

من قصد داشتم از امروز شروع کنم  ولی وضعیت قرمز شد

ای جانم چقدرم سخت میشه آخر هفته شروع کن من خمش میگم خدا خیر بده اونی که خونه تکونی مُدکرده خیلی کیف میده🥰🤪

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞