2777
2789
عنوان

تنها ادمی که با گونی هم خوشگله 😍🤗+عکس 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 61 پست
اتفاقا چند روز قبل یه مستند دیدم مدارک پزشکی اش توی یه حراج به قیمت بالا فروخته شده،هم غضروف توی چان ...

اوههه چ جالب اخه واقعا این چهره عادی نیست ب طور فوق العاده ای خوشگله

There is GOD💚💚💚   ..                                               
خدایا توبه . عزیزم حوری بهشتی بیاد پایین رضایت میدید ؟ یا همه زشتن؟

ایشون هم مثل اون خبرنگاره😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میگن خانما حسود نیستن! یعنی حسادت از کامنتا میباره ها

آی گفتی 😑😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
چرا نبوده؟ 

افسردگی داشته

چرا نبوده؟ 

خب خیلی مفصله . اگر سرچ کنی و زندگی نامه اش رو بخونی واقعا متاثر میشی. کسی که هنوز بعد از مرگش به عنوان یکی از زیباترین زنان دنیا شناخته میشه و همه آرزو داشتن به جای اون بودن ولی در درون افسرده و غمگین بوده

خدایا توبه . عزیزم حوری بهشتی بیاد پایین رضایت میدید ؟ یا همه زشتن؟

سلیقه ها متفاوت هستن

قرار نیست چون چهره ی ایشون رو نمیپسندن ، هیچ شخص دیگه ای هم از نظرشون زیبا نباشه!

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اگه راست میگه از این گونی سفیدا مخصوص آرد نانوایی هست بپوشه 🤣والا با این گونی آدم دلش میخواد ب ...

عاره همچنین فیت تنشه که لباس مارک ما نی

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤
سلیقه ها متفاوت هستن قرار نیست چون ایشون رو نمیپسندن ، هیچ شخص دیگه ای هم از نظرشون زیبا نباشه!

بله ممکنه ولی اینکه کلا زیبا نباشه عجیبه . هرکسی یه نقطه قوت تو بدنش داره . در کل این بازیگر زیباست حالا دوجا کم یا زیاد زیبا نیست دلیلی بر زشتیش نیست 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بله ممکنه ولی اینکه کلا زیبا نباشه عجیبه . هرکسی یه نقطه قوت تو بدنش داره . در کل این بازیگر زیباست ...

هر چیزی ممکنه 

چون اشخاصی رو دیدم که واقعا بعضی اشخاص زیبا از نظرشون زشت بودن! 

بعدا مشخص شد واقعا سلیقشون اینجوری بوده و از حسادت یا چیز دیگه ای نبوده  

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
عاره همچنین فیت تنشه که لباس مارک ما نی

اره ایول🤣🤣🤣

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بله ممکنه ولی اینکه کلا زیبا نباشه عجیبه . هرکسی یه نقطه قوت تو بدنش داره . در کل این بازیگر زیباست ...

این که اکثریت موافق زیبا بودن یک شخص باشن ، دلیل بر حسود بودن یا دروغ گفتن اقلیتِ مخالف نیست

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
این که اکثریت موافق زیبا بودن یک شخص باشن ، دلیل بر حسود بودن یا دروغ گفتن اقلیتِ مخالف نیست

ولش کن . حالشو ندارم دیکه   پریود شدم دارم چپر در قیچی میرم . اصلا زشت . باچه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ولش کن . حالشو ندارم دیکه   پریود شدم دارم چپر در قیچی میرم . اصلا زشت . باچه

من اصلا ننوشتم ایشون زشت هستن یا زیبا !!!

صرفا گفتم سلایق آدما با هم فرق داره ، افرادی که  نظر مخالف ما دارن دلیل بر حسادتشون نیست

ان شاءالله حالتون به زودی خوب بشه🌹🌹🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋