2777
2789
عنوان

تنها ادمی که با گونی هم خوشگله 😍🤗+عکس 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 61 پست
اتفاقا چند روز قبل یه مستند دیدم مدارک پزشکی اش توی یه حراج به قیمت بالا فروخته شده،هم غضروف توی چان ...

اوههه چ جالب اخه واقعا این چهره عادی نیست ب طور فوق العاده ای خوشگله

There is GOD💚💚💚   ..                                               
خدایا توبه . عزیزم حوری بهشتی بیاد پایین رضایت میدید ؟ یا همه زشتن؟

ایشون هم مثل اون خبرنگاره😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میگن خانما حسود نیستن! یعنی حسادت از کامنتا میباره ها

آی گفتی 😑😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
چرا نبوده؟ 

افسردگی داشته

چرا نبوده؟ 

خب خیلی مفصله . اگر سرچ کنی و زندگی نامه اش رو بخونی واقعا متاثر میشی. کسی که هنوز بعد از مرگش به عنوان یکی از زیباترین زنان دنیا شناخته میشه و همه آرزو داشتن به جای اون بودن ولی در درون افسرده و غمگین بوده

خدایا توبه . عزیزم حوری بهشتی بیاد پایین رضایت میدید ؟ یا همه زشتن؟

سلیقه ها متفاوت هستن

قرار نیست چون چهره ی ایشون رو نمیپسندن ، هیچ شخص دیگه ای هم از نظرشون زیبا نباشه!

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
اگه راست میگه از این گونی سفیدا مخصوص آرد نانوایی هست بپوشه 🤣والا با این گونی آدم دلش میخواد ب ...

عاره همچنین فیت تنشه که لباس مارک ما نی

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤
سلیقه ها متفاوت هستن قرار نیست چون ایشون رو نمیپسندن ، هیچ شخص دیگه ای هم از نظرشون زیبا نباشه!

بله ممکنه ولی اینکه کلا زیبا نباشه عجیبه . هرکسی یه نقطه قوت تو بدنش داره . در کل این بازیگر زیباست حالا دوجا کم یا زیاد زیبا نیست دلیلی بر زشتیش نیست 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بله ممکنه ولی اینکه کلا زیبا نباشه عجیبه . هرکسی یه نقطه قوت تو بدنش داره . در کل این بازیگر زیباست ...

هر چیزی ممکنه 

چون اشخاصی رو دیدم که واقعا بعضی اشخاص زیبا از نظرشون زشت بودن! 

بعدا مشخص شد واقعا سلیقشون اینجوری بوده و از حسادت یا چیز دیگه ای نبوده  

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
عاره همچنین فیت تنشه که لباس مارک ما نی

اره ایول🤣🤣🤣

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بله ممکنه ولی اینکه کلا زیبا نباشه عجیبه . هرکسی یه نقطه قوت تو بدنش داره . در کل این بازیگر زیباست ...

این که اکثریت موافق زیبا بودن یک شخص باشن ، دلیل بر حسود بودن یا دروغ گفتن اقلیتِ مخالف نیست

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
این که اکثریت موافق زیبا بودن یک شخص باشن ، دلیل بر حسود بودن یا دروغ گفتن اقلیتِ مخالف نیست

ولش کن . حالشو ندارم دیکه   پریود شدم دارم چپر در قیچی میرم . اصلا زشت . باچه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ولش کن . حالشو ندارم دیکه   پریود شدم دارم چپر در قیچی میرم . اصلا زشت . باچه

من اصلا ننوشتم ایشون زشت هستن یا زیبا !!!

صرفا گفتم سلایق آدما با هم فرق داره ، افرادی که  نظر مخالف ما دارن دلیل بر حسادتشون نیست

ان شاءالله حالتون به زودی خوب بشه🌹🌹🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋