2777
2789
عنوان

تنها ادمی که با گونی هم خوشگله 😍🤗+عکس 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 61 پست
گونیشونم خوشگله

خدایی قبول دارم😂😂😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

از نظر من ربطی به گونی نداره، اول اینکه هزار جور ارایش کرده، گونی رو هم فیت تنش دوختن، از نظر من اینجور مقایسه ها انسانی نیست که چی حتی اگه طبیعی هم خوشگل باشه چرا باید بکننش تو چشم ملت، اعتماد بنفس مردمو بیارن پایین، این غربی ها هم اسمشون خوب در رفته در کل فرهنگ جالبی ندارن تو این موارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این گونی نی ک

گونیه دیگه 😐 

انتظار گونی برنج ایرانی نداری که 😂😂

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
کجاش قشنگه

خدایا توبه . عزیزم حوری بهشتی بیاد پایین رضایت میدید ؟ یا همه زشتن؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
واقعاااا جذابیت خاصی داشت اصلا . کتابشو که خوندم خیلی شیفته اش شدم

دقیقا 😍

چه هیکلی داره 😅این همونه که چندبار بهش تجاوز شد و اینا؟ انگار زندگینامشو خوندم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کجاش قشنگه

همه جاش تو بگو کجاش قشنگ نیست 🙂👌🏻