2777
2789
عنوان

تنها ادمی که با گونی هم خوشگله 😍🤗+عکس 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گونی داریم تا گونی

اگه راست میگه از این گونی سفیدا مخصوص آرد نانوایی هست بپوشه 🤣والا با این گونی آدم دلش میخواد بره دیسکو

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

به منم یه گونی بدن مثه این😐😂 از اینم خوشگل تر میشم بستگی به گونیش داره😑😂

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
لعنتی اون زمان اصن عمل زیبایی ام نبود هم هیکلش خوبه هم قیافش

اتفاقا چند روز قبل یه مستند دیدم مدارک پزشکی اش توی یه حراج به قیمت بالا فروخته شده،هم غضروف توی چانه اش تزریق کرده هم عمل بینی،ولی همان موقع هم عموم مردم بی خبر بودن،بعدها مدارک پیدا شده

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حالت و شکل صورت اش با ابروهاش زشتی  بقیه خوشگل اند

خدایی خوشگله بابا . جالا یه جاش بد . ببخشید دیگه   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
از نظر من ربطی به گونی نداره، اول اینکه هزار جور ارایش کرده، گونی رو هم فیت تنش دوختن، از نظر من این ...

نطرتون محترم اما حرفتون رو قبول ندارم به نظرم دارید حاشیه سازی میکنید 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
بالاخره ک مرد تجزیه شد🙃

درسته اما هنوز معیار زیبایی چهره توی جهانه مردن اخر ماجرا نیست اسمت که زنده باشه کافیه

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

البته در زیبایی مرلین مونرو شکی نیست. ولی آوازه ی ایشون نه صرفا به خاطر زیبایی بلکه به خاطر جذابیت فوق العاده و لوندی ایشونه. اگر فیلم هاشون رو ببینید متوجه میشید که چه صدای افسونگر و چه رفتار لوند و زنانه ایی داشته .

ولی حیف که خوشبخت و خوشحال نبوده

چقدر حسود اینجا ریخته😐

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨