مثلا کدوماشون بهتره منظورم مغزیجاته؟دخترای من فقط بادام زمینی و تخم کدو دوست دارن
دکتر به من گفت بادام ،بادام ،بادام ...حتی خودم باردار بودم از بس آورده بودم بالا هیچی نمیشد بخورم گلوم زخم شده بودگفت یه دونه بادام بخور انرژی کل روز رو بهت میده ...بعدم گردو....والا منم خیلی ندارم هر روز پسته بدم بچه ام ولی مثلا یه مقدار میگیرم برای یک ماه چند تا دونه بهش میدم تو فامیل ما همه بچه ها زیر نظر دکتر رشد هستن اصلا نمیشه منم تو این فکرا نباشم خیلی پیگیرم عقب تر از بقیه نباشه ..تخمه ها خوبه ولی ویتامین Eداره بیشتر که بیشتر بدرد پوست و مو میخوره تا قد
آره بخدا، ۱۲ سالش بود قدش ۱۷۰، بعد هی شوهرم بهش میگفت خاهر بیا ای دخترتو ببر دکتر، هی خاهرشوهرم میگفت ای دیگه بلندتر نمیشه، بخدا هر سال دو سه سانت بلند میشد هی خاهر شوهرم میگفت ای دیگه آخرشه، تا اخر هم قد شوهرم شد ۱۸۵، اصلا برو غده رشدشو بردار نمیدونم ببر دکتر الان دختر خاهر شوهرم خیلی اعتماد بنفسش داغونه، بعدم قد ۱۷۰ برا دختر خوبه دیگه بلندتر بدرد نمیخوره
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
سلام عزيزم تاپيك هاي قبليتونو ديدم از ذخيره تخمدانتون گفتين و الان به سلامتي بچه دارين، منم ذخيره م زير يكه و دكترم يكسره ميكه اهدايي اهدايي! شما با چه روشي باردار شدين؟
سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد شیر بز بهترین ماده غذایی برای افزایش قد هست