الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیر خودم. غذام بد غذا نیس تقریبا همه چی میخوره.ولی خب درحد ۱۰،۱۲ قاشق. خیلی شیطونه و شلوغه فقط.
اینکه میگی شیطون و شلوغ انرژیش رو میگیره نه اینکه باعث بشه وزنش کم بشه اصلا ربطی بهم ندارن باید برای قد کودک حتما حتما مغزیجات بهش بدی اگر گرونه نمیتونی همه چی در حد ۳۰ تومن بگیر ینی از هر چی فقط یه کم در روز چند تا دونه بهش بده تا استخون های رشد کنه ...دوم اینکه خوابش باید تنظیم کنی که من خودم متاسفانه برای دخترم نتونستم تا اینکه ۱۸ ماهگی از شیر گرفتمش یک ماه بعد خوابش تنظیم شد .باید خواب عمیق باشه شبا تا هورمون رشد ترشح کنه ...سوم اینکه برو حتما حتما دکتر اینهمه دارو اومده پسرت بعدا بزرگ میشه شاکی میشه چرا ریز از بقیه مرد ها هست بچه این دوره هزارتا توقع بی جا دارن بخدا وای بحال بیست سال دیگه .
دختر منم شیر خودم میخورد تا صبح ده بار بیدار میشد پدر منو در میآورد خودشم خواب نداشت دکتر گفت هم بخاطر ریفلاکسش هم بخاطر قد و خوابش از شیر بگیرش منم ۱۸ ماهگی گرفتم دوتامون خلاص شدیم 😂😂😂
چون لجباز بود و وابسته بود اصلا نمیشد تدریجی بگیرم منم چسب زدم سر سینه ام بعدم بردمش خونه بابام اینا یک هفته موندم از سرش افتادم شب اول تا شش صبح همه بیدار بودن پای دختر من ..شب دوم سه خوابید شب سوم ۲دیگه شد ۱۱