2777
2789
عنوان

کوتاهی قد نوزاد یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6912 بازدید | 37 پست
اول اینکه یک ساله نوزاد نیست گلم کودک هست دوم اینکه کی باید گفت به حرف بهداشت بود؟؟ خودت فکر کن ببین ...

شیر خودم. غذام بد غذا نیس تقریبا همه چی میخوره.ولی خب درحد ۱۰،۱۲ قاشق.

خیلی شیطونه و شلوغه فقط.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من چهار سالشونه همین رو نارنجی هستن مهم اینه طبق نمودار بره بالا اگ قرار بود سبز درست باشه ...

من به خیالم که خب از اول ریزه. ‌رونمودار قرمز بوده خب.اون نمودارو داره میره. فک نمیکردم بگه عیب داره . یهو گفت خودمم شکه شدم.

میگه اینجا اندازه باباشم نمیشه😕

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
شیر خودم. غذام بد غذا نیس تقریبا همه چی میخوره.ولی خب درحد ۱۰،۱۲ قاشق. خیلی شیطونه و شلوغه فقط.

اینکه میگی شیطون و شلوغ انرژیش رو میگیره نه اینکه باعث بشه وزنش کم بشه اصلا ربطی بهم ندارن باید برای قد کودک حتما حتما مغزیجات بهش بدی اگر گرونه نمیتونی همه چی در حد ۳۰ تومن بگیر ینی از هر چی فقط یه کم در روز چند تا دونه بهش بده تا استخون های رشد کنه ...دوم اینکه خوابش باید تنظیم کنی که من خودم متاسفانه برای دخترم نتونستم تا اینکه ۱۸ ماهگی از شیر گرفتمش یک ماه بعد خوابش تنظیم شد .باید خواب عمیق باشه شبا تا هورمون رشد ترشح کنه ...سوم اینکه برو حتما حتما دکتر اینهمه دارو اومده پسرت بعدا بزرگ میشه شاکی میشه چرا ریز از بقیه مرد ها هست بچه این دوره هزارتا توقع بی جا دارن بخدا وای بحال بیست سال دیگه .

عزیزم قد ارثیه دیگه.ولی سعی کن به تغذیش هم خیلی برسی پسر منم نسبت به هم سن و سالاش کوتاهه چون اشتها ...

به من گفت حبوبات یه وعده حتما بده.

تووشیرو ماستش پودر جوانه گندم بریز.

مغزیجات خوبه. روغن گیاهی تو غذاش بریز...

ماهی هم خوبه هفته ایی بده

اینکه میگی شیطون و شلوغ انرژیش رو میگیره نه اینکه باعث بشه وزنش کم بشه اصلا ربطی بهم ندارن باید برای ...

خوابش تنطیم نیس دیگه . تا صبح صد بار بیدار میشه 

خوابش تنطیم نیس دیگه . تا صبح صد بار بیدار میشه 

دختر منم شیر خودم میخورد تا صبح ده بار بیدار می‌شد پدر منو در می‌آورد خودشم خواب نداشت دکتر گفت هم بخاطر ریفلاکسش هم بخاطر قد و خوابش از شیر بگیرش منم ۱۸ ماهگی گرفتم دوتامون خلاص شدیم 😂😂😂

دختر منم شیر خودم میخورد تا صبح ده بار بیدار می‌شد پدر منو در می‌آورد خودشم خواب نداشت دکتر گفت هم ب ...

چجوری گرفتی؟

توضیح میدی

چجوری گرفتی؟ توضیح میدی

چون لجباز بود و وابسته بود اصلا نمیشد تدریجی بگیرم منم چسب زدم سر سینه ام بعدم بردمش خونه بابام اینا یک هفته موندم از سرش افتادم شب اول تا شش صبح همه بیدار بودن پای دختر من ..شب دوم سه خوابید شب سوم ۲دیگه شد ۱۱

اینکه میگی شیطون و شلوغ انرژیش رو میگیره نه اینکه باعث بشه وزنش کم بشه اصلا ربطی بهم ندارن باید برای ...

مثلا کدوماشون بهتره منظورم مغزیجاته؟دخترای من فقط بادام زمینی و تخم کدو دوست دارن