2777
2789
عنوان

از آخرین باری بگو که نمیدونستی آخرین باره

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 40 پست

مادربزرگم از آب خاست تو دلم غر زدم که اوووف بیخیال چرا من برم بیارم ؟ میرفتم آب بیارم صدام کرد ی ظرف بیار اوردم گفتم چرا اشاره کرد میخاد بالابیاره...خون بالا آورد و تموم....

آخرین باری بود ک چیزی خاست ‌برا من هنوز دردناکه بعد هفت سال...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگم از آب خاست تو دلم غر زدم که اوووف بیخیال چرا من برم بیارم ؟ میرفتم آب بیارم صدام کرد ...

خیلی ناراحت شدم خدابیامرزه😢

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

[QUOTE=227738541]مامانم تو بیمارستان بود رفتم دیدمش ولی فک نمیکردم اخرین بار باشع 😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔🖤🖤🖤 ...[/QUOTE

روحشون شاد باشه عزیزم 😭کلا برای رفتگان همه فاتحه لطفا 

فکر میکردم خوب میشه بیمارستان پیشش بودم  بازم تو خونه بغلش میکنم بوش میکنم چشمای خوشگلشو نگاه میکنم اما دقیق ده ساعت بعدش دیگه دستم بهش نرسید ...لعنت بهم که بوسش نکردم سفت سفت بغلش نکردم ....خیلی مظلوم رفت ...من گلایه هامو پیش خدا میبرم .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
خودم آخرین باری که بابامو دیدم ده سال پیش

مادربزرگم کرونا داشت ولی فک میکردیم خوب میشه یجورایی باور نمیکردیم خودشم هی سوال میکرد من خوب میشم نه ؟ ولی بعد ۱۲ روز فوت شد  دلم براش تنگ شده  اخرین بار که دیدمش هیچوقت یادم نمیره کاش دستشو میبوسیدم 

آخرین باری که بابام چشاشو بست و من فکر میکردم دوباره حالش خوب میشه و فردا صبح میتونه دوباره باهام حرف بزنه اما رفت و رفت

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین