2777
2789
عنوان

۷تیر مانتوهای عیدشو اورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست
بخدااااااا حالا بری خودت متوجه گرونی امسال مانتو میشی

🤦🤦🤦🤦

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا برم هم مانتو داشته باشه هم لباس بچه؟

بازار فردوسی عزیزم دوتا پاساژ هستش همه چی داره 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
منظورت ۷تیر مشهدبود؟😂 نه من ۷تیر تهرانو میگم

ای واااای      ماستا قیمه ها چرا باهم قاطی شد پوزش میخوام من مشهد فکر کردم میگید اخه مشهدم ۷تیر داره

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
آره ولی خیلی خیلی گرونه دیگه حواست باشه بودجه ت اگه زیاد نیست هفت تیر نرو

۷تیر تهرانو میگما اونجا قیمتاش چنده؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
۷تیر تهرانو میگما اونجا قیمتاش چنده؟

منم هفت تیر تهران رو میگم

قیمت هاس ش خیلیدبالاست، یک و پونصد_ دو میلیون 

میانگین قیمتاش همین حدوداس

قیمتای پایین ترش هم که اصولا قیمت پایین تر کمتر بتونی پیدا کنی، جلوه و زیبایی ندارن

درخواست دوستی قبول نمیکنم.