2777
2789
عنوان

سرکتاب حالم خیلی بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خدا چه کارس؟ یعنی واقعا خدا رو ول میکنید و به وهارتا نوشته اعتماد میکنید؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

واااااااااااااای واقعا تعجب میکنم از حرفت. فقط خدا از آینده آگاهه. 

ببین فقط در این حد بهت بگم خدا شاهده عمه ی من شوهرش معتاد بود رفت سرکتاب باز کرد گفت کارتون خواب میشه شوهرت و آخرش توی خیابون میمیره‌. الان ۱۵ سال از اون ماجرا میگذره و یکسال بعدش شوهرش ترک کرد و و الان هم دو تا پسر داره و شوهرش سرکار می‌ره.ول کن این چرندیات رو. 😂😂😂😂

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

من یکی از بستگان مامان بزرگم خونه مامان بزرگم  خیلی خانم مذهبی و خوبیه دعا نویس و... نیستا جلسه قران و ختم و .. زیاد میگیره منو  دید یه کارای کرد یه ایه نشونم داد گفت بدگو داری و.... دعا تو اتاقته 

ما به این چیزا اعتقاد نداشتیم باورت نمیشه بالشتی که هدیه گرفته بودم از اون مادربزگم که مثلا پنبه خالص توشه و جنس عالییی بهم داده بود  رو پاره کردم دعا بود توش گرفته بود یه موقع از دختر عمه هام زود تر ازدواج نکنم 🤣🤣 ولی فکر کنم بازم هست یه وقتای گره های عجیب غریب به کارم میفته و...

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

منم سالها پیش گرفتم یادمه اونقدر بد بود و بنظرم واقعیت بود ک اگه دنبالشو میگرفتم الان ازغصه مرده بودم!!ولی خب الان اینقدر خداروشکر زندگی بر وفق مرادمه ک میگم خدایا درسته من سعی کردم خوب باشم و درست زندگی کنم ولی خوبیی ک تو در حقم کردی خیییلی بیشتر ازین حرفاست

ن آین چ حرفیه 

پس اعتماد نکن به این سایت ها . 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421