2777
2789

من چند تا دوست هجده ساله دارم دو سه تاشون هرچی میگم مسخرم میکردن ...هرکاری میکردم مسخره میکردم منم امشب از گروهشون اومدم بیرون اعصابم نکشید شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

کی خوشش میاد دقیقیا 😂؟ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز از مادر زاده نشده اون شخص،یکم ابهت داشته باش خواهر یعنی چی جرات کنن مسخره ات کنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
هنوز از مادر زاده نشده اون شخص،یکم ابهت داشته باش خواهر یعنی چی جرات کنن مسخره ات کنن

ابهت دارم ولی اونا ماشالله زبون نیست که بعد در شان من نیست باهاشون دهن به دهن بشم .واه واه شوهراشون چی میکشن از دستشون🤭

زن داداشم خیلی اهل نیش و کنایه هست ولی نیشش در حد یه پشه کوچولوئه ولی خودش فکر میکنه خیلی خفنه 

دیگه نمیدونه من بخوام جواب بدم با خاک تو کوچه تو چند ثانیه یکیش میکنم 

ولی میگم بذار دلش خوش باشه خفنه