2777
2789
دقیقا همینجوره😆🖐️

بخدا یعنی دیگه موندم چیکارکنم کل اتفاقای روز و شب زنگ میزنه برامامانم براهمه تعریف میکنه ینفر زنگ زدنی انقدر حرف میزنه که میگم بسه مامان جان یذره گوشیو بده به من یه جملاتی میگه که اصلانمیدونم از کجاش درمیاره ولی جیش و نمیگه😐😐😐فقط میخاد منو حرص بده😐😐🤣

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا یعنی دیگه موندم چیکارکنم کل اتفاقای روز و شب زنگ میزنه برامامانم براهمه تعریف میکنه ینفر زنگ زد ...

😆😆خدا حفظش کنه برات

هرچیزی در زمانش بطور کامل اتفاق میوفته فقط باید زمان داد

نور بر تاریکی پیروز است💪

😆😆خدا حفظش کنه برات هرچیزی در زمانش بطور کامل اتفاق میوفته فقط باید زمان داد

همش به شوهرم میگم اخر این جیششو نمیگه ابروم میره پیش همه همش استرس دارم نتونه بگه و مشکلی داشته باشه خدایی نکرده 

خدا‌کنه بتونه بگه

همش به شوهرم میگم اخر این جیششو نمیگه ابروم میره پیش همه همش استرس دارم نتونه بگه و مشکلی داشته باشه ...

ن اینطور نیست احتمالا ترسیده شده بهش زمان بده یکم من دکتر دخترم دخترش 3سال ونیم داشت هنوز پوشک میشدا

نور بر تاریکی پیروز است💪

دختر من یک سال و نیمه پوشکش نمیکنم فقط جایی بخامبرم وشبا پوشکش میکنم

کاری که من میکنم هر نیم ساعت یا یه ساعت یه بار میبرمش واسه دسشویی 

دیگه لینکه اگه دسشویی کنه تو شلوارش چه ادرار چه مدفوع دعواش نمیکنم

تا الانم مشکلی نداشتم

ن اینطور نیست احتمالا ترسیده شده بهش زمان بده یکم من دکتر دخترم دخترش 3سال ونیم داشت هنوز پوشک میشدا

آخه کسی ببینه میگه یه بچرو نتونس از پوشک بگیره 

سه سال ونیم خیلی دیره آخه

آخه کسی ببینه میگه یه بچرو نتونس از پوشک بگیره  سه سال ونیم خیلی دیره آخه

پرستارش میگفت بچه بدون پوشک نمیتونه مامانشم گفته هرچی بگه همون ولی بعد گرفتنش 

مردم همیشه دهنشون بازه پول پوشکو بدن بعد زر بزنن😆

نور بر تاریکی پیروز است💪

پرستارش میگفت بچه بدون پوشک نمیتونه مامانشم گفته هرچی بگه همون ولی بعد گرفتنش  مردم همیشه دهنش ...

پوشک نمیکنم دیگه آزاد گذاشتمش فقط بتونه به زبون بیاره حله یمدت از زبون عروسکاش باهاش حرف میزنم

اونم میگه به عروسکا من جیش نمیکنم زود به مامانم میگم مامانم خوشحال بشه ناراحت نشه ولی باز نمیگه😐😂