2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود شروع کردی

دیگه پیرمو دراورد خستم کرد اصلا نمیگه جیش مگه اینکه خودم سرساعت ببرم خستم کرده دیگه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

مال منم تو شلوارش میکرد هردفعه خودم میرفتم دسشویی اونم میبردم شلوارشو درمیاوردم بعد میگفتم اگه جیش داری بکن بببن مثل مامان یک ماهی طول کشید الان خداروشکر روزا میبرمش تو دستشویی ولی بعضی وقتاهم میشه که توشلوارش بکنه ولی چیزی نمیگم بچه نترسه شباهنوز پوشکش میکنم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
گفتین دوسال و 8 ماه اخه چون من دخترم 2 سال و 8 ماهشه برای همون سوال شد برام تازه هم از پوشک گرفتمش ...

تیر ماهه 

تازه شبم جیش میکنه خسته شدم از دستش😭

دیگه پیرمو دراورد خستم کرد اصلا نمیگه جیش مگه اینکه خودم سرساعت ببرم خستم کرده دیگه 

زود بوده دیگه . میگن پستونک و شیشه رو باید قبل ۱۸ ماهگی گرفا چون میشه مادر دوم ولی پوشک نه هر وقت خودش آماده بود 

تیر ماهه  تازه شبم جیش میکنه خسته شدم از دستش😭

دختر من یه شب جیش کرد البته هنوز پی پی رو تو پوشک میکنه منم اصلا عجله نمیکنم نمیخوام خاطره ی بدبشه براش

اهان دختر من خرداده خدا حفظش کنه براتون

نور بر تاریکی پیروز است💪

دختر من یه شب جیش کرد البته هنوز پی پی رو تو پوشک میکنه منم اصلا عجله نمیکنم نمیخوام خاطره ی بدبشه ب ...

همچنین عزیزم 

ولی من خیلی دعواش کردم که بلکه یادبگیره نشد دیگه الان یمدته کاریش ندارم خسته شدم 

همچنین عزیزم  ولی من خیلی دعواش کردم که بلکه یادبگیره نشد دیگه الان یمدته کاریش ندارم خسته شدم ...

من دعواش نکردم چون خودش با پای خودش اومد حتی اگ اول بهمن میبردمش هنوز آماده نبود اخرای بهمن یروز گفتم بریم جیش کنیم دیدم اومد و جیششو کرد. دعوا ممکنه براش استرس و ترس بیاره یه مدت با صبر باهاش ادامه بده انشاله خوب میشه 

نور بر تاریکی پیروز است💪

من دعواش نکردم چون خودش با پای خودش اومد حتی اگ اول بهمن میبردمش هنوز آماده نبود اخرای بهمن یروز گفت ...

مثلا میگم من رفتم جیش کنم بدوبدومیاد اولین نفر میره ولی خودش نمیگه مامان جیش دارم

من دعواش نکردم چون خودش با پای خودش اومد حتی اگ اول بهمن میبردمش هنوز آماده نبود اخرای بهمن یروز گفت ...

ببین همه چی حرف میزنه یه حرفهایی میزنه شاخ درمیاره ادم ولی جیش و نمیگه