2777
2789

شده برید تو فکر گذشته حسرت بخورید؟؟ و اگه طرز فکر الانو داشتید کار دیگه ای میکردید؟؟ من گاهی خیلی حسرت فرصتایی ک میتونستم ازشون استفاده کنم تا لااقل آدم شادتری باشم رو میخورم...چون هم استقلال داشتم و هم قدرت انتخاب ولی من همشو با طرز فکر بچگانم دود کردم رفت...

نمیخوام ناشکری کنم ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم...همه میگن گذشته رو ول کن ولی وقتی میبینی فرصت داشتی ک چه چیزایی رو تحربه کنی ولی همشو سوزوندی و نابود کردی و شدی یه آدم افسرده ک فقط ناراحتی تو دلشه و حسرت روزای رفته رو میخوره نمیتونی نادیدش بگیری...😢

مثلا یکی از بهترین دانشگاه های تهران رفتم ولی هیچی نفهمیدم از دانشجوییم بخاطر مشکلاتم با همسرم یه چشمم اشک بود ...سر کلاسا وقتی همه برنامه میچیدن من میرفتم تو فکر مشکلاتم...با اینکه درآمد داشتم نتونستم یبار با دل خودم برم خرید نتونستم یبار چیزی ک میخوام رو بخرم باهاش چون همشو میدم پای قسطا...خیلی حال بدی دارم این روزا

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسرت چیزیو ندارم هرچی بود تجربه بود برای ابنکه پخته تر بشم و به پختگی الانم برسم اگه کاری هم باشه بخوام انجام بدم هنوز فرصت هست 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
 حسرت چیزیو ندارم هرچی بود تجربه بود برای ابنکه پخته تر بشم و به پختگی الانم برسم اگه کاری هم ب ...

اخه الان چطور؟؟دیگه نمیتونم اون لحظات گذشته رو تجربه کنم یا دوباره توی اون موقعیت ها قرار بگیرم...این حسا باعث سده چیزای جدید برام بی ارزش بشن...از طرفی دیگه همه چی برام روزمره شده و دیگه فرصتای قبلی رو ندارم

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
اخه الان چطور؟؟دیگه نمیتونم اون لحظات گذشته رو تجربه کنم یا دوباره توی اون موقعیت ها قرار بگیرم...ای ...

اینو نگو خودتو پیر نکن غصه گذشته فقط لذت حال و اینده رو خراب میکنه هیچوقت برا لذت بردن دیر نیست،منم کلی اشتباه کردم ولی اصلا حسرت نمیخورم چون باید اون روزها توی زندگیم میومد و من باهاشون برخورد میکردم 

دیدت رو عوض کن گل من

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اینو نگو خودتو پیر نکن غصه گذشته فقط لذت حال و اینده رو خراب میکنه هیچوقت برا لذت بردن دیر نیست،منم ...

چقد قشنگ حرف میزنین شما🥺❤️

اخه من همش با خودم میگم اون فرصتا ک رفت و الانم ک هیچی...کلی مشکل داشتیم تو زندگی و هنوزم کلی چاله چوله داریم و همش توی استرسم...بخدا با ۲۳ سال سن سرم پر شده از تار موی سفید...همش حالم این مدلیه و با همسرمم به مشکل میخورم همش...گاهی عذاب وجدان میگیرم اما دلیل نصف بیشتر این حالم خودشه با کارایی ک باهام کرده...توی تاپیکای قبلیم هستش الان نمیتونم همشو بگم

در کل حس بیهودگی و بی انگیزگی همیشه باهامه و در به در چشم‌میگردونم دنبال یه دست آویز ک باهاش خودمو از این حال بکشم بیرون ولی همه چیز کم کم داره جذابیتشو برام از دست میده...موندم چیکار کنم

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
چقد قشنگ حرف میزنین شما🥺❤️ اخه من همش با خودم میگم اون فرصتا ک رفت و الانم ک هیچی...کلی مشکل داشتی ...

وااای عزززیززم شما که سنی نداری والا فکر کردم همسن و سال خودمی😁هنوز اول راهی کلی فرصت داری من36سالمه فکر میکنم تازه اول جوانیم

بابا نگران نباش اگه همسرت خوبیاش میچربه به عیب ایرادای که همه دارن زندگیتونو بسازین باهم،باهاش حرف بزن یا مشاور برید هیچوقت اینطوری خودتو محدود نکن عزیزجان از من پیرزن این نصیحت بپذیر😁یه عمر فرصت داری لذت ببر دختر

وااای عزززیززم شما که سنی نداری والا فکر کردم همسن و سال خودمی😁هنوز اول راهی کلی فرصت داری من36سالم ...

شکست نفسی میکنی عزیزم🤭 این چیزا ک بع سن نیست...دعا کن برام منم بتونم از این حال دربیام🥺

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸
شکست نفسی میکنی عزیزم🤭 این چیزا ک بع سن نیست...دعا کن برام منم بتونم از این حال دربیام🥺

دعا میکنم حال خودت خوب باشه و دلیل بهتر شدن حال خودت باشی