2777
2789
عنوان

خانمهای کرمانشاهی، لطفا

1740 بازدید | 18 پست

متخصص اطفال خیلی خوب میخوام 

دخترم ۷ سالشه خیلی لاغره رشدش خوب نیست، اگه پزشک خوب میشناسین میشه معرفی کنین؟ ممنون

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

واسه رشد ببرین پیش یحی پاسدار وااااقعا عالیه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

کجا ی کرمانشاه عزیز؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه رشد ببرین پیش یحی پاسدار وااااقعا عالیه

ایشون دکترای تغذیه اس

دختر ایشون فوق تخصص غدد باید بره

نمیدونم کرمانشاه فوق تخصص غدد کودکان داشته باشه یا نه 

ولی حتما دگتر غدد ببرید

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

سلام عزیزم  برادرزاده من اونوقت کوچولو بود زیر نظر  دکتر تاجگردون بود یه کوچه پایینتر از ساختمان اجلالیه بودن پارکینگ شهرداری سرکوچه ش یه عینک فروشی هست کوچه بن بست هست دکتر خوبی بودن پیرمرد بودن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ممنون آدرس مطبشون کجاس؟

پارکینگه فککنم الان نمیدونم دوسه سال پیش رفتم

قاسمی و هما بابایم عااااالین

ادرسشونو از گوگل بگیر

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
ایشون دکترای تغذیه اس دختر ایشون فوق تخصص غدد باید بره نمیدونم کرمانشاه فوق تخصص غدد کودکان داشته ...

اره تغذیه اس

واسه رشد گفتن من ایشونو پیشنهاد دادن چون من خودمم بچگی میرفتم پیششون

دکتر اشراقی ام عااالیه

سلام عزیزم  برادرزاده من اونوقت کوچولو بود زیر نظر  دکتر تاجگردون بود یه کوچه پایینتر از س ...

میشناسم ایشون رو، برای رشد و تغذیه هم خوبن؟

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
اره تغذیه اس واسه رشد گفتن من ایشونو پیشنهاد دادن چون من خودمم بچگی میرفتم پیششون دکتر اشراقی ام ع ...

برای رشد کودکان وقتی که رشد غیرعادی باشه اول باید متخصص غدد هورمونها و وضعیت بدنی کودک رو کامل چک کنه

بعد اگه نیاز به رژیم غذایی خاصی باشه خودشون ارجاع میدن به متخصص تغذیه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
برای رشد کودکان وقتی که رشد غیرعادی باشه اول باید متخصص غدد هورمونها و وضعیت بدنی کودک رو کامل چک کن ...

بله درست میگین