من وقتی میبینم یه آقایی ازم 9،10 سال بزرگتره احساس میکنم خیلی ازم بزرگتره و باید بهش خیلی احترام بذارم چطوری میشه که بعضیا با این اختلاف سنی ازدواج میکنن؟ و سن ازدواج هم که داره میره یا شایدم رفته بالا،.. بنظر من بعد 28 دیگه خوب نیست چون تو همین اینستا عکس پسرا رو که میبینم متوجه میشم اوج جوونی و خوشکلی و ... شون تو 24،25 بوده...یه مشکلیم که دارم اینه که اونقدر سعی کردم مثلا با شعور باشم و به چشم آدم عادی یا فقط یه دوست یا برادری به جنس مخالف نگاه کنم اصلا اصلا دلبسته کسی نشدم تا حالا بنظرتون اوکی میشم؟! اصلا کارم عادیه؟
آره اختلاف سنی نهایت دو سه سال بیشتر دیگه خوب نیست ۱۰ سال و اینا که فاجعس
فاجعه؟؟😂😂نظر شما ممکن فاجعه باشه از نظر ما هم به خاطر رشد عقلی هم سن بودن فاجعست
پس فاجعه ای وجود نداره نظر شما اینطور هست
اتفاقا ما رابطه دوستی که با هم داریم زبانزد همه شده الگو هست ازدواجمون
عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼🍼🦋🧿 ♥️)
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
من حس میکنم باید عمو یا آقا صداشون کنم 😁 الان راضی هستی و هنوزم همونطور فکر میکنی؟
آره دوستام که با اختلاف سنی بالا ازدواج کردن سعی میکنن خیلی بیشتر از سن شون رفتار کنند در واقعیت مردا بزرگتر زن را زودتر پیر و پخته میکنند و زنا هم فکر میکنند آره مشکلی نیست ما با هم بزرگ شدیم شور و شوق مون مثل هم هست با هم میدویدم با هم میزنیم به کوه با هم میرقصیم مسافرت که میریم بهمون خیلی خوش میگذره تا بقیه آدمای سن بالا زیاد محتاط هستند کلا دیوانه بازی هامون مثل هم هست اما اوایل زیاد لجبازی میکردیم هنوز داریم 😂😂خواهر زاده ام 20 سالش هست شوهرش 29 ساله یعنی رفتارای خواهر زاده ام یجوری هست احساس میکنم از من بزرگتر هست آدمای بزرگتر از لحاظ مادی بهترن اما بقیه موارد نه اگر آدم پر شوق و ذوقی هستی با همسن تا الی 5 سال بزرگتر ازدواج کن چونکه بعدا به مشکل میخوری
زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی میکنیم. پس شاد باش
بخدا خیلی آدم خوش قلب و خیر خواهی ام😂😂😂ولی نمی دونم چی میشه که اوج ارتباطم با ادما بیشتر از ده روز طول نمیکشه و همه چی بهم میخوره حتی با کسایی که دوسشون دارم😔😔😔