2777
2789
عنوان

سن دو طرف و اختلاف سنی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 54 پست
من به استارتر گفتم و ازدواج با شوگرددی رو نمیپسندم  هر کسی یه نظری داره همه ازدواج با پیرمردا ...

منم نمی پسندم خودم هم سن هستیم در آینده  دخترم هم  میدم به هم سن خودش 😂😂😂

زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی می‌کنیم. پس شاد باش
 بخدا خیلی آدم خوش قلب و خیر خواهی ام😂😂😂ولی نمی دونم چی میشه که اوج ارتباطم با ادما بیشتر از ...

بحثی چیزی پیش میاد یا بی خود و الکی میشه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوستام که با اختلاف سنی بالا ازدواج کردن سعی میکنن خیلی بیشتر از سن شون رفتار کنند در واقعیت مرد ...

آره بیشتر از پنج شیش سال واسم نمیگنجه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
آره دوستام که با اختلاف سنی بالا ازدواج کردن سعی میکنن خیلی بیشتر از سن شون رفتار کنند در واقعیت مرد ...

تو زندگیم خیلی ازم انتظار رفت عاقل و پخته تر رفتار کنم واسه همین دیگه قطعا در اینده نمی تونم تحمل کنم که دیگه جوونی نکنم 

منم نمی پسندم خودم هم سن هستیم در آینده  دخترم هم  میدم به هم سن خودش 😂😂😂

کار خوبی میکنید درستشم همینه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
من به استارتر گفتم و ازدواج با شوگرددی رو نمیپسندم  هر کسی یه نظری داره همه ازدواج با پیرمردا ...

جواب استارتر نبود الان چند نفر اینجا از شرایط گفتن که خیلی هم معقوله من از مدل صحبت شما عمق فاجعه رو لمس کردم درک نه لمس کردم 

شوگر ددی کیه؟ناراحت میشم برای آدم هایی که اینجور فکر میکنن 

آدم ظاهر پیر داشته باشه خیلی بهتره تا مغزش تعطیل باشه و به آدم های میانسال بگه پیر مرد 

این شوگر ددی که یک سال یاد گرفتید به امثال شما میرسه نه مایی که سالهاست با انتخاب آگاهانه همدیگرو انتخاب کردیم ازدواج کردیم 

اسمشون شوگرددیه تو مکتب شما ما بهش میگیم مردهای عاقل که با عشق انتخاب کردیم اینا خیلی قابل احترام تر از جوجه خروس های تازه به دوران رسیدن که برای پاسپورت تمدید کردن احساس خسرو پرویز بودن بهشون دست میده و از فردا دنبال این و اون می دوند و خائن اسم میزارید روشون 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
تو زندگیم خیلی ازم انتظار رفت عاقل و پخته تر رفتار کنم واسه همین دیگه قطعا در اینده نمی تونم تحمل کن ...

آره بابا مگه چند سال زنده ایم باید با شوق و ذوق زندگی کنیم پخته گی واسه‌ی 50 به بالا 😂

زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی می‌کنیم. پس شاد باش
بحثی چیزی پیش میاد یا بی خود و الکی میشه

سو تفاهم یا قضاوت یا بی رحمی طرف مقابلم..مثلا چند روز پیش کسی که رو که خیلی دوسش داشتم و دلسوزش بودم و شغلش کمک به دیگران بود رو گفتم زندگیم به جواب آرخ یا نه تو بستگی داره که کمکم کنی یا نه پولشم دو برابر میدم نداشتم کلیمو میفروشم به دروغ گفت وقت ندارم بهش گفتم چرا دروغ گفتی گفت من نمیدونستم تو حاضری تا شهر ما که یک ساعت راهه بیای ،منم بهش گفتم خو میدونستی من زتدگیمو نمیخوام پس واسه نجات خودم حاضر نبودم یک ساعت تو راه باشم؟ منکه حاضر بودم واسه جواب مثبتت اعضای بدنمم بفروشم و بعدش گفت تو بهم میگی دروغ گو و بهش بر خورد رفت

نه اینطورم خوب نیست که هر کس نظری مخالف ما داره بگیم اشتباهه

اهمیت نده منظورش از تراوشات ذهنیش مشخصه کسی که تفاوت سنی معقول رو شوگرددی و پیر مرد میدونه اصلا در شأن من نیست باهاش بحث کنم 

اصلا به نظر دادن نمیخوره آدمی که هر چی روی زبونش میاد رو به حرف برسونه که عزیز جان ❣️

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
جواب استارتر نبود الان چند نفر اینجا از شرایط گفتن که خیلی هم معقوله من از مدل صحبت شما عمق فاج ...

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

توهین میکنن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
جواب استارتر نبود الان چند نفر اینجا از شرایط گفتن که خیلی هم معقوله من از مدل صحبت شما عمق فاج ...

همیشه خوشبخت باشین عزیزم❤❤❤ بحث بخاطر اختلاف عقاید اشتباهه بنظرم ،،، تبادل نظر بهتره 

اهمیت نده منظورش از تراوشات ذهنیش مشخصه کسی که تفاوت سنی معقول رو شوگرددی و پیر مرد میدونه اصلا در ش ...

تو در شان من نیستی که باهات بحث کنم

برو با همسن پدرت ازدواج کن یه مشت پیرمرد خائن

همیشه خوشبخت باشین عزیزم❤❤❤ بحث بخاطر اختلاف عقاید اشتباهه بنظرم ،،، تبادل نظر بهتره 

آفرین بهت دقیقا همینجوره 

هر آدم عاقلی عقل داره شعور داره و اظهار نظر میکنه 

چطور من باید به خودم اجازه بدم بگم تو بدی بهت نمره بدم 

بدترین کار ممکن تو زندگی به نظرم مقایسه کردن آدم ها با همدیگست 

امید که همیشه سالم و خوشحال و خوش آتیه باشی عزیز❣️

تو در شان من نیستی که باهات بحث کنم برو با همسن پدرت ازدواج کن یه مشت پیرمرد خائن

یه جمله از خودت بگو حرف منو تکرار نکن بالا گفتم در شأن من نیستی طرف شما خائنه یک کلمه ای بگو که از ذهن خودت خارج شده باشه 

اصلا در اندازه ای نیستی که باهات بحث کنم 

میدونم نه سواد داری نه آگاهی اظهار نظر که طلبت باشه 

طرف شما وقتی بابات ۱۰سالش بود تو دنیا اومدی فرق داره با ما 😏😂

منو ریپلای نکن دختره حقیر