2777
2789
عنوان

سن دو طرف و اختلاف سنی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 54 پست
منو شوهرم ۸ سال اختلاف دارین اصلا به چشم نمیاد و خیلی راحتیم تا ۱۰ سال اوکیه سخت نگیر من ۲۰ شوهرم ۲۸

وقتی برید بالای 40 خیلی پیداست جز اینکه خودت زودتر پیر بشی 

زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی می‌کنیم. پس شاد باش
عزیزم سن که مهم نیس خود بنده رو یه نفر که ۱۴ سال از خودم بزرگ تره کراش زده بودم😂

منم 9 سال بزرگتره رفتم دیدم خوشیا و خوشکلیاشو گذرونده نخواستم پشیمون شدم 😂

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اختلاف سنی نهایت دو سه سال  بیشتر دیگه خوب نیست ۱۰ سال و اینا که فاجعس

فاجعه؟؟😂😂نظر شما ممکن فاجعه باشه از نظر ما هم به خاطر رشد عقلی هم سن بودن فاجعست 

پس فاجعه ای وجود نداره نظر شما اینطور هست 

اتفاقا ما رابطه دوستی که با هم داریم زبانزد همه شده الگو هست ازدواجمون 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
خدا حفظتون کنه😍😍شش سالم خوبه😂😂

مرسی خوشقلبم😍✋

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
فاجعه؟؟😂😂نظر شما ممکن فاجعه باشه از نظر ما هم به خاطر رشد عقلی هم سن بودن فاجعست  پس فاجعه ا ...

من به استارتر گفتم و ازدواج با شوگرددی رو نمیپسندم 

هر کسی یه نظری داره همه ازدواج با پیرمردا رو دوست ندارن 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
پ ا رو چی کراش زده بودی رو بنده خدا😂😂😂

از اون آدم معروفاس 

یه بار فقط هیکلش رو توی پارک دیدم خیلی هوا تاریک بود قیافه اش رو ندیدم 

ولی از اون اس که هزار تا کشته مرده داره😭

من به استارتر گفتم و ازدواج با شوگرددی رو نمیپسندم  هر کسی یه نظری داره همه ازدواج با پیرمردا ...

نه اینطورم خوب نیست که هر کس نظری مخالف ما داره بگیم اشتباهه

نه اینطورم خوب نیست که هر کس نظری مخالف ما داره بگیم اشتباهه

بهتره اینو به اون خانم بگید نه من!!

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
من حس میکنم باید عمو یا آقا صداشون کنم 😁 الان راضی هستی و هنوزم همونطور فکر میکنی؟

آره دوستام که با اختلاف سنی بالا ازدواج کردن سعی میکنن خیلی بیشتر از سن شون رفتار کنند در واقعیت مردا بزرگتر زن را زودتر پیر و پخته می‌کنند و زنا هم فکر می‌کنند آره مشکلی نیست ما با هم بزرگ شدیم شور و شوق مون مثل هم هست با هم میدویدم با هم میزنیم به کوه با هم میرقصیم مسافرت که میریم بهمون خیلی خوش میگذره تا بقیه آدمای سن بالا زیاد محتاط هستند کلا دیوانه بازی هامون مثل هم هست اما اوایل زیاد لجبازی میکردیم هنوز داریم 😂😂خواهر زاده ام 20 سالش هست شوهرش 29 ساله یعنی رفتارای خواهر زاده ام یجوری هست احساس میکنم از من بزرگتر هست آدمای بزرگتر از لحاظ مادی بهترن اما بقیه موارد نه اگر آدم پر شوق و ذوقی هستی با همسن تا الی 5 سال بزرگتر ازدواج کن چونکه بعدا به مشکل میخوری 

زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی می‌کنیم. پس شاد باش
مرسی خوشقلبم😍✋

بخدا خیلی آدم خوش قلب و خیر خواهی ام😂😂😂ولی نمی دونم چی میشه که اوج ارتباطم با ادما بیشتر از ده روز طول نمیکشه و همه چی بهم میخوره حتی با کسایی که دوسشون دارم😔😔😔