2777
2789

خانمامن یه عکس لباس ژورنال دیدم مال پیج خارجیه ...الان میخوام پارچشوبدم بدوزن ..ولی پارچشوپیدانمیکنم کسی هست بتونه راهنماییم کنه ...اگه پیجی میشناسید گه این پارچه روداره معرفی کنید

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa

دقیقا عینش رو نمیتونی پیدا کنی 

ولی پارچه فروشی ربانی خیابان گاندی پارچه های مجلسی خوشگلی داره

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

لباس هم ساده است هاولی خوشم اومده ازاونا هستم که اگه چیزی خوشم اومد نداشته باشم هیچی خوشحالم نمیکنه😁😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا جستجو کن به فارسی پارچه تاج بانو ی پارچه‌ فروشیع شاید داشته باشه کلا کارش پارچه مجلسیه ارسالم دارع

واسه شادی روح داداش۲۵ساله م یدونه صلوات میفرستی!💔
دقیقا عینش رو نمیتونی پیدا کنی  ولی پارچه فروشی ربانی خیابان گاندی پارچه های مجلسی خوشگلی داره

تهران؟؟؟خوبدبختی اینه من شهرستانم اینجاهم هیچی به هیچی 🙂😂

تو اینستا جستجو کن به فارسی پارچه تاج بانو ی پارچه‌ فروشیع شاید داشته باشه کلا کارش پارچه مجلسیه ارس ...

اونم گشتم نداشت🤒

تهران؟؟؟خوبدبختی اینه من شهرستانم اینجاهم هیچی به هیچی 🙂😂

اره 

پیج داره ولی مجلسیا رو تو پیج نمیذاره 😬

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
اشکال نداره ...اسمشو سرچ کنم پیجش بالامیاد؟

اره بزن ربانی