2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست
اصلا جلوی بچه نرو دستشویی من همه ی راه هارو انجام دادم ولی نمیگه که نمیگه

نه هیجوقت اینکارو نمیکنم دیروز کلی سرچ کردم اینور اونور دیدم اینم پیشنهاد دادن گفتم جهنمو ضرر اینم امتحان کنم اصلا براش مهم نبود

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن هربار میبرمش نیم ساعت بیشتر میشینیم اب میگیرم رو پاش یا اب بازی میکنم یا جیزایی که دوست داره ...

خدا صبرت بده سخته

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
خب کلا جیششو نمیگه تو خونه هم جیششو نمیگه  کلافم کرده

خب براش از این دستشویی لگنیا بذار ی گوشه خونه بگو دوست نداری بمن نگو خودت برو اونجا دستشویی کن بمن بگو‌بشورمت فقط ببین راه میده

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
خب من از تولد پارسالش شروع کردم اصلا انگار نه انگار

تعجب اوره واقعا.دلم برات سوخت.خیلی این طوری سخته

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
خدا صبرت بده سخته

بدبختی اینجاس خدا بهم صبر نداده همش میترسم تو شلوارش پی پی کنه اونوقت که سکته کنم بیفتم بمیرم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
پس اون دیده حساس شدی سرتق سرکارت گذاشته همونکاری ک گفتم ببر بشینه بگو دیگه پوشک نداریم تموم شده نمیت ...

😂😂😂

باور میکنی پوشک نگرفتیم براش گفتم دیکه پوشک نداریم

بریم بیرون جیش کنی ابروت میره

با کمال خونسردی میگه بابام میخره

میگم دیگه پول ندارم میگه از محمد یاسین بگیرید

پسر خواهرمو میگه

خودشو با بچه ی ۸ ماهه مقایسه میکنه

بدبختی اینجاس خدا بهم صبر نداده همش میترسم تو شلوارش پی پی کنه اونوقت که سکته کنم بیفتم بمیرم

نه اصلا به خودتسخت نگیر

دختر من تو شلوارش بارها و بارها پی پی کرده 

چرا باید سکته کنی

مگه میشه جواب نده عزیز من.ناامید نباش قبل از اینکه بخوای از جیش بگیری رو رحیه خودت کارکن.۹۰ درصد قضی ...

یکساله دارم تمام تلاشمو میکنم

دیگه اسطوره ی صبر شدم در مورد این قضیه

😂😂😂 باور میکنی پوشک نگرفتیم براش گفتم دیکه پوشک نداریم بریم بیرون جیش کنی ابروت میره با کمال خ ...

ب شوهرتم بگو بهش بگه هیچکس پول نداره 

میدونم داره سرتق بازی درمیاره ولی تو سرتق تر باش😄بیرون واقعا پوشک نکن تهش جیش میکنه دیگه میفهمه ک جدی میگی

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
ب شوهرتم بگو بهش بگه هیچکس پول نداره  میدونم داره سرتق بازی درمیاره ولی تو سرتق تر باش😄بیرون ...

هزار بار اینکارو کردم

اصلا در مورد این قضیه خیلی لجبازی داره میکنه

همه همینطور موندن

همه ی راه حل هایی که دوستان گفتند رو مو به مو انجام دادم