2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست
من تند تند دستشویی میبرم ولی جیش نمیکنه

بچه سه ساله تقریبا کنترل ادرار دستش اومده یعنی تا دوساعت معمولا خشکن بعد دوساعت ببر یه کم اب گرم بریز جیش میکنه و تاچندروز ادامه بده با ابگرم.بعد دیگه کم کم یادمیگیره.پسر من از ۸ روز به بعد بهتر شد

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
زبونم مو دراورد از بس بهش گفتم جیشتو بگو چتدروزه فقط نشستم تو دسشویی همه راهیو رفتم الان دونفر ادم ت ...

چنروزه که نمیشه حداقل دوماه طول میکشه تا دیگه تو خونه جیش نکنه گاهی اوقات سرگرم بازی میشن یادشون میره شما باید حواست باشه هر دوساعت ببریش اگه قصری بگیری کارت راحت تره 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بچرو ول کنی بعد خودش یاد بگیره 😑خواهرشوهرت زیاد حرف میزنه .یه قصری بگیر برا بچت بزار تو دسشوی ...

عزیزم همه ی این کارایی که میگی رو یکساله دارم انجام میدم از تولد پارسال تا الان

واقعا خسته شدم دیگه

نمیگه که نمیگه

اره مثله بلبل حرف میزنه خودشم میدونه میگه مامان جیشمو میگم شما صبر کنید میگم

پس اون دیده حساس شدی سرتق سرکارت گذاشته همونکاری ک گفتم ببر بشینه بگو دیگه پوشک نداریم تموم شده نمیتونیم بخریم اگه اینو نمیگفت بهت میگفتم فشار نیار بهش ولی این الان سرتق بازیه خودشه😄😄

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
آبجیم بچشو تو ۱ سالگی از پوشک گرفت اولش که نمیگه  بچه این قد باید خونه رو کثیف کنه تا یاد بگی ...

یکساله داره خونه کثیف میکنه

از تولد پارسالش شروع کردم واقعا خسته شدم

همه ی این راه هارو رفتم بخدا جواب نداده 

مگه میشه جواب نده عزیز من.ناامید نباش قبل از اینکه بخوای از جیش بگیری رو رحیه خودت کارکن.۹۰ درصد قضیه برخورد مادره عزیزم.

واقعا هم‌پوشک نکن هرچقدم تو شلوارش جیش کرد تحمل کن با خونسردی اصلا عصبی نشو ک سواستفاده کنه هرچقدم جیش زد ب خودش فقط بگو زشته بزرگ شدی شلوارت نجس کردی اصلااصلا داد اینا نکش ک خوشش بیاد یا بترسه فقط خیلی حوصله کن 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
دقیقا مثله دختر من همه چیو میدونه ولی جیششو نمیگه

اره واسه مسائل دیگه زرنگه دیروز از صبح تا شب ساعت یازده نه جیش کرد نه پی پی🙄🙄🙄🙄از لجم منم گفتم دیگه جایزه هاتو نمیدم بهت  واقعا دارم دیوونه میشم 

اردیبهشت میشه سه سالش اونوقت یه جیشو نمیگه نیم ساعت هربار میشینیم تو دسشویی دلش نمیاد جیش کنه نگه میداره بیاد بیرون جیش کنه

من حتی به توصیه خیلیا با اینکه خیلی برام سخت بود خودم اینکارو جلوش انجام دادم اما انگار نه انگار

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اره واسه مسائل دیگه زرنگه دیروز از صبح تا شب ساعت یازده نه جیش کرد نه پی پی🙄🙄🙄🙄از لجم منم گفتم د ...

اصلا جلوی بچه نرو دستشویی

من همه ی راه هارو انجام دادم ولی نمیگه که نمیگه

از من به همه مادران نصیحت قبل از سرتق و لجبازشدن بچه ها پروژه از پوشک گرفتن و تموم کنید.زودتر نتیجه میبینید

چنروزه که نمیشه حداقل دوماه طول میکشه تا دیگه تو خونه جیش نکنه گاهی اوقات سرگرم بازی میشن یادشون میر ...

باور کن هربار میبرمش نیم ساعت بیشتر میشینیم اب میگیرم رو پاش یا اب بازی میکنم یا جیزایی که دوست داره مثل اسپری و اینارو میدم دستش  یا یه سری جایزه براش تعیین کردم اصلا انگار نه انگار خودشو نگه میدادگره میاد بیرون جیش میکنع دیروزم که تا شب یبارم جیش نکرد

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
واقعا هم‌پوشک نکن هرچقدم تو شلوارش جیش کرد تحمل کن با خونسردی اصلا عصبی نشو ک سواستفاده کنه هرچقدم ج ...

تو خونه پوشکش نمیکنم

ولی انگار عادت کرده

یکساله دارم از پوشک نیگیرم