2777
2789
در حد چت.امروز فهمیدم و رفتم محل کاره خانومه.منو دید چنان وا رفتو و رنگش پرید من چیزی نگفتم فقط ب ب ...

چ عوضیه چطور میتونن با همجنس خودشون اینکارو بکنن دلم گرف انشالله این بلا سر خودش بیاد عوضی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا اصلا وا نده  ب شوهرت نگو ک میدونی کم کم مدرک جم کن شات از چت یاهرچیزی  یه جوری هم شوهر ...

بنظرت چطور پیدا کنم شوهرشو.حتی برادری ام ندارم بگم زنه رو تعقیب کن ادرسشو گیر بیارم.

همسایه خواهرم،یه سر میره خونه مامانش وقتی برمیگرده یه کا.ن.د.و.م استفاده شده میبینه تو سطل،شوهرش تاکسی کار میکنه،یه پسر6ساله داره،زنه بدبخت چه حالی داشت البته که خیلی وقته پی به بی شرفی شوهرش برده،داره مدرک جمع میکنه واسه طلاق