2777
2789
عنوان

عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارشو بده من بزنگم حرف بزنم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
فامیلتون باشه خب راحت تره باهاش یواش یواش دوست باش براش جک بفرست حال و احوال کن یواش یواش بعد یه مدت ...

انقد گندش نکن اکثر دخترای الان از خداشونه مخصوصا زیر ۲۰ سال به سرعت تمام دوس میشن😑

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
درس میخونه ولی رشته مون با هم فرق داره 

دیگه زیرکی بخرج بده من واسه کنکور زبان میخونم اونم واسه مهندسی شیمی الکی اومد پی ویم ازم کمک خواست دیگه صحبتاشو ادامه داد تو درسمم کمکم میکرد تا بهم گفت ازم خوشش میاد