بچه ها،من یک کتاب قانون جذب داشتم نوشته مایکل لوسیر،با اون تونستم چیزهایی رو ک میخواستم جذب کنم،الان مدتیه ک دوست دارم با یکی دوست بشم قبلا تو اینستا با هم حرف میزدیم(دختره)اما خبری ازش نیست،فامیلشون گفته بود ازش خبر میگیرم بهت میگم،فعلا خبری نشده،باز هم ب فکر کردن بهش ادامه بدم یا رهاسازی کنم؟
کسانی ک تجربه دارن بگن.
مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)
به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود. یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!