2777
2789
عنوان

کسایی که به قانون جذب اعتقاد دارن بیان.

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 20 پست
اما خیلیارو دیدم که از طریق قانون جذب به شخص مورد نظرشون رسیدن. اگه خاستت مثبت باشه و اون شخص تو را ...

مسئله اینه ک اون مثل من دختره و فکر کنم ازدواج کرده باشه،فقط دوست دارم باهاش دوست باشم دوست عادی و خوب.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

فکرکردن و منتظر معجزه نشستن شد کار؟ خیلی شیک و محترمانه برو خودت بهش بگو . اینجوری حتما قبول میکنه ...

چند وقته که توی اینستاگرام نیست،تازه خود فامیلشون پیش قدم شد و من حرفی بهش نزدم،اصلا بحثش رو پیش نکشیدم.خودش گفت با فلانی ارتباط برقرار کردی گفتم نه مدتیه ک ازش بی خبرم خودش گفت براش پیام میفرستم.دوشب پیش.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئله اینه ک اون مثل من دختره و فکر کنم ازدواج کرده باشه،فقط دوست دارم باهاش دوست باشم دوست عادی و خ ...

عاها پس کارت خیلی راحتره .. مطمعنم میتونی جذبش کنی فقط باید تصور کنی که در زمان حال انجام شده. الان دوستته و باهم در ارتباطین. 

به خودت حس خوب بده و حساس نباش رو نتیجه.همین

بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !
چند وقته که توی اینستاگرام نیست،تازه خود فامیلشون پیش قدم شد و من حرفی بهش نزدم،اصلا بحثش رو پیش نکش ...

هیچوقت افکار و روابطتونو دست اینو اون نسپارید . اسباب سرگرمی کسی نشید .

افکار ، اهداف  و روابط و علایق هرشخص شخصیه .

.

برای اون خانوم پیغام بذارید دایرکت. 

بلاخره متوجه میشن.

قبلش هم زیر یکی از پستاش ازش بخواید ک دابرکتشونو نگاه کنن. شاید نوتیف براشون نره

اما خیلیارو دیدم که از طریق قانون جذب به شخص مورد نظرشون رسیدن. اگه خاستت مثبت باشه و اون شخص تو را ...

الان یکی ک ازش متنفری بخاد تو رو جذب کنه می‌تونه ؟؟؟؟ یکی ک کامل در تضاده با چیزی ک میخای ؟

الان یکی ک ازش متنفری بخاد تو رو جذب کنه می‌تونه ؟؟؟؟ یکی ک کامل در تضاده با چیزی ک میخای ؟

بله!!! اگر شخص ارتعاش بالایی داشته باشه و مهات در قانون جذب میتونه نظرتو راجع به خودش عوض کنه و در مرحله بعد جذبت کنه!! چون کائنات به خاسته قلبی عمل میکنن.چیزی که بهش عمیقا باور داشته باشی ن شک ؛ قطعا جواب میده.

بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !