بچه ها،من یک کتاب قانون جذب داشتم نوشته مایکل لوسیر،با اون تونستم چیزهایی رو ک میخواستم جذب کنم،الان مدتیه ک دوست دارم با یکی دوست بشم قبلا تو اینستا با هم حرف میزدیم(دختره)اما خبری ازش نیست،فامیلشون گفته بود ازش خبر میگیرم بهت میگم،فعلا خبری نشده،باز هم ب فکر کردن بهش ادامه بدم یا رهاسازی کنم؟
کسانی ک تجربه دارن بگن.
مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)
فکرکردن و منتظر معجزه نشستن شد کار؟ خیلی شیک و محترمانه برو خودت بهش بگو . اینجوری حتما قبول میکنه ...
چند وقته که توی اینستاگرام نیست،تازه خود فامیلشون پیش قدم شد و من حرفی بهش نزدم،اصلا بحثش رو پیش نکشیدم.خودش گفت با فلانی ارتباط برقرار کردی گفتم نه مدتیه ک ازش بی خبرم خودش گفت براش پیام میفرستم.دوشب پیش.
مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)
الان یکی ک ازش متنفری بخاد تو رو جذب کنه میتونه ؟؟؟؟ یکی ک کامل در تضاده با چیزی ک میخای ؟
بله!!! اگر شخص ارتعاش بالایی داشته باشه و مهات در قانون جذب میتونه نظرتو راجع به خودش عوض کنه و در مرحله بعد جذبت کنه!! چون کائنات به خاسته قلبی عمل میکنن.چیزی که بهش عمیقا باور داشته باشی ن شک ؛ قطعا جواب میده.