2777
2789

خانما من روزی سه تا کلومیفن از روز سه تا هفت پریود خوردم روز شش و هفت هم آمپول زدم و روز دوازده رفتم سونو که فقط گفت فولی سیزده تو تخمدان راست دارم و به درد بارداری نمیخوره منم فقط روز های دوازده و بیست فقط اقدام کردم البته روز دوازده هم با جوش شیرین اقدام داشتم ولی در کل زیاد جدی نگرفتم و گفتم ماه بعد در اوج نا امیدی روز بیستو هشت پریودم بی بی چکم در جا مثبت شد و رفتم آز بتام124 بود میگم که لقاح همون روز دوازده پریود بوده؟ و اینکه آیا کلومیفن با سه تا در روز باعث دختر زایی میشه؟ ماه اولم بود که کلومیفن خوردم دوماه لتروزل خورده بودم

امکان داره همون روز ۱۲گرفته باشه مشکلتون چی بود که قرص میخوردید

عزیزم با اینکه سنی ندارم ولی تنبلی داشتم مجبور شدم زود اقدام کنم البته دو سالم بود که از عروسیمئن میگذشت رفته بودیم تو سه سال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میدونین رو جنسیت جنین تاثیر داره یا نه

چه فرقی داره حالا بچه هم که نداری برو خداروشکر کن بهت بچه داده من با کلی دوادرمان و ای وی اف واینا نشدم خدا بهم بده جنسیت اصلا مهم نیست

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
چه فرقی داره حالا بچه هم که نداری برو خداروشکر کن بهت بچه داده من با کلی دوادرمان و ای وی اف واینا ن ...

انشالله به امید خدا یکی از بهتریناشو میده عزیزم مهم سالم و صالح بودنشع هیچ فرقی نداره ولی خب یکم بیشتر دوس دارم بچم پسر باشه آخه جامعمون بد جامعه ای شده ارزش ما زنا و دخترا بعضی موقع ها خیلی پایین میاد

انشالله به امید خدا یکی از بهتریناشو میده عزیزم مهم سالم و صالح بودنشع هیچ فرقی نداره ولی خب یکم بیش ...

حالا من دختر دوس دارم اما چون خدا بهم نمیده میگم فرقی ندارا هرکدوم رو داد رو چشمم میزارم اما اگه قرار بر دوس داشتنم باشه ترجیحا دختر دوس دارم ؛ جامعه مون چشه این مردم هستند که با لکرهای منفیشون جامعه رو اینجوری کردن وگرنه الان خانمها بیشتر از آقایون تحصیلات دارن موفقن اون برای قدیمبود   چندسالته ؟

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
بستگی داره خدا برات چی بخواد مبارکت باشه سالم وسلامت بیاد بغلت. فرقی نداره .چندوقت اقدام بودی

من سه سال جلوگیری داشتم و البته تحت نظر دکتر ، بعدم من تقریبا میشه گفت سه ما اقدام داشتم البته اقدامامم زیاد جدی نبود آخه یه ماه شوهرم تصادف کرد این ماهم با شوهرم دلخوری داشتیم که فقط روز دوازده اقدام کردم و یدونه هم روز بیست شما هم تنبلی دارین چند ماهه اقدامین چند سالتونه البته شوهر من آزمایش اسپرم داده بود آزمایشش خیلی خوب بود

سلام عزیزم تبریک میگم

منم سه ماه رژیم دختر رعایت کردم ولی با توجه به تنبلی تخمدانی که داشتم دکتر برام لتروزول نوشت.... بعد از استفاده متوجه شدم احتمال پسرزایی رو بیشتر میکنه ولی فقط احتمال رو بیشتر میکنه... بهرحال شما محیط رو قلیایی کردید و حتما رژیمی هم داشتید

خداروشکر کنید باردار هستید و خدا به شما هدیه داده انشالله همون جنسیت دلخواه هم باشه.. من هم باردار شدم همون ماه و منتظرم به سونوی تعیین جنسیت برسم