2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از صبح شروع میشه ساعت ۸ اینا ‌ . بیشتر ساعت ها داره . قیمتش هم ۲۰۰ تومنه . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
واقعااا؟؟؟الان ما درگهان ميخايم خونه بگيريم به نظرت كجاها قيمتش مناسبه براي خريد؟؟

درگهان و نمیدونم ولی خب برنامه دیوار و چک کن قیمتا میاد دستت

برای گرفتن خونه املاکی هایی ک خود ساکنین و بومی درگهانن کمک بگیرید معمولا آدم هایی نیستن ک بلا نسبت بکنن ت پاچه..

برای منطقه ش هم والا نمبدونم چون زندگی نکردم و در حد بازار رفت و آمد داریم.اما ی مدت خواهرم اونجا زندگی میکرد ی محله هست سمت بازار هاش اسمش و یادم نیست اگر اشتباه نکنم (قبله) بود اسم محله ش.اونجا خوب بود و ساکت. بازم خودتون پرس جو کنید💖 برنامه دیوار هم خیلی خونه ها با قیمت های مختلفی هستن حتما ی چک کن

من خود قشم زندگی میکنم.

حال ندارم.
؟؟و از چه ساعتي لنديگراف شروع به كار ميكنه

همیشه ک بیست و چهار ساعته بوده خب فقط نصف شبا مثلا ساعتا ۳.۴ اینا کمتر میشد ولی بود . اما الان ک مسافر زیاده در جریان نیستم.الان هم قطعا همون بیست و چهار ساعته هست چون خیلی رفت و امد زیاده.اینجوری نیست ک بگی شاید ۱۰ برسیم تعطیل باشه نه اصلا،هستن همیشه 

حال ندارم.
همیشه ک بیست و چهار ساعته بوده خب فقط نصف شبا مثلا ساعتا ۳.۴ اینا کمتر میشد ولی بود . اما الان ک مسا ...

مرسي عزيزدلم😍😍

براي خريد لباس و اينا درگهان و قشم كجا مناسب تره قيمتاش؟؟؟؟؟

2825
2823
2791
2779
2792