2777
2789
عنوان

شوهرم از این ک جنینم دختره نارحته

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 36 پست
در مقابلشون سکوت نکن اگه سکوت کنی تا اخر عمر خودت و اون بچه رو کوچیک میکنن و سرکوفت میزنن 

خواهر شوهر و مادرشوهرم خوبه میگن پسر باشه دختر باشه فرقی نداره سالم باشه ، همشون میگن دختر خوبه دختر تاج سره ، ولی فقط ی جاریم همش بهم میگه کاش پسر بود بچه اولت خوب میشد

خب وقتی شوهرت پیش همه میگه من دختر دوس ندارم و اینم دختره ، تو چی میتونی بگی ؟

من با اون خانوم بودم که فامیل شوهرش مسخرش کردن

اما جای شما بودم یه لحظه هم کنار کسی که جنسیتمو و کل وجودیت من و بانوهای بزرگی مثل حضرت زهرا رو کوچیک میکنه زندگی نمیکردم میرفتم دست تنها دخترمو جوری بزرگ میکردم که همون ادما حسرت یه نگاهشو داشته باشن من جوری زندگی کردم نه شوهرم نه خانواده شوهرم نه هیچ کس دیگه ای جرعت توهین کردن و کوچیک کردنمو نداشته مادربزرگم همیشه بهمون میگفت تا خودت سرتو خم نکنی کسی بهت تو سری نمیزنه وقتی جرعت کوچیک کردن خودتو به مردم بدی کسی احترامتو نگه نمیداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان ،شوهرت خودش فراموش کرده که یه زن اونو به دنیا اورده و بزرگش کرده!حالا باید به خاطر یه هم جنس مادرشو به وجود آورده غمگین بشه!چه عجیب!ولی اون روز میرسه که همین دختر یه روز جایی و موقعی کاری براش بکنه که از حرفی که الان زده پشیمون بشه !ولی امیدوارم اون روز دیر نشه!این دخترم خدایی داره و از الان حواسش بهش هست !خودتم براش چیزی کم نذار !حتی اگه پدرش خوشش ازش نیاد خودت اون جای خالی  محبتو در آینده براش پر کن!

شوهر منم میگفت. الان دنیاش دخترمه. حتی دلش نمیاد آمپول زدن ب دخترمو نگاه کنه انقدر دوسش داره. گاهی دخترم محل نمیده میگم بچم میدونه ی زمانی نمیخواستیش😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
قبطه خوردم ، خوش بحالت ⁦😊

نمیگم جداشو چون شوهرت یهو تغییر رفتار داده و ممکنه یکی مثل جاریت پرش کرده باشه ولی مقتدر رفتار کن خصوصا جلو فامیل جواب جاریتم بده اون میخواد پز بده و تو رو کوچیک کنه مثل خیلی جاریای دیگه نذار به هدفش برسه