2777
2789
عنوان

شوهرم از این ک جنینم دختره نارحته

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 36 پست

عزیزم انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری با شوهرت حرف بزن بگو انشالله بعدی پسر 

گلم من ۵ تا خواهر دارم خانواده شوهرم میگن اینم دختر زا هست زخم زبون میزنن دعا کن تو که حامله ای که خدا بهم یه پسری بده خودمم چون داداش نداشتم می‌خوام پسر بیارم اول بشه داداش خودم 🥺

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دختر نبود ...ی عمر سرکوفت اینک پسر میخاستم رو باید تحمل کنه...

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
آخه بچه اولمونه ، پیش همه هم میگه ، مسخره می‌کنه میگه اگه کسی بچش بدنیا نمیاد من این دختر مو میدم&nb ...

بگو همین دختر میشه دلسوز عصای روز پیریت که بیاد بدردت بخوره  پسر زن میگیره میره حتی زنش اجازه نمیده بیاد بهت سر بزنه

اصلا ناراحت نباش

بزار دختر بیاد ببین این‌شوهرت چجور عاشقش میشه 

اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه

دخترا شدیدا بابایی هستن قشنگ‌و زود مهرشون تو دل باباشون میندازن

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
عزیزم انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری با شوهرت حرف بزن بگو انشالله بعدی پسر  گلم من ۵ تا خو ...

بعد تو میذاری مسخرت کنن? میذاری جنسیتتو زیر سوال ببرن?کوچیکت کنن و بی ارزش جلوه بدنت?واقعا میذاری به خانوادت توهین کنن? بگو خدا از دهنتون بشنوه  افتخار میکنم به خواهرام خوشحال میشم یه دخترگل مثل خواهرای خودم گیرم بیاد یه ذره قدر و ارزش خودتونو بدونید تو رو خدا . مگه پسر خداست و شما خر و گاوید همتون انسانید نذارید بهتون توهین بشه

اصلا ناراحت نباش بزار دختر بیاد ببین این‌شوهرت چجور عاشقش میشه  اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه ...

آخه قبلن میگف دختر دوس دارم ، بعد موقعی ک فهمید دختره کلن بهم ریخت واقعا نمی‌فهمم ، امروز هم قطعی شد دختره پیش همه میگه هه دختره

بعد تو میذاری مسخرت کنن? میذاری جنسیتتو زیر سوال ببرن?کوچیکت کنن و بی ارزش جلوه بدنت?واقعا میذاری به ...

خب وقتی شوهرت پیش همه میگه من دختر دوس ندارم و اینم دختره ، تو چی میتونی بگی ؟

تازه جاریمم بهم میگه کاش بچه اولت پسر بود ، پسر کوه پدر میشه فلان 

چی بگم ... واقعا تو این جامعه و فرهنگ چقد دختر ب دنیا نیاد همونقد بهتر :(((

ب خودمون کم ظلم شده بس نیس ب بچه هامونم قراره ظلم شه ...بی حرمت شن... 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!