عزیزم انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری با شوهرت حرف بزن بگو انشالله بعدی پسر
گلم من ۵ تا خواهر دارم خانواده شوهرم میگن اینم دختر زا هست زخم زبون میزنن دعا کن تو که حامله ای که خدا بهم یه پسری بده خودمم چون داداش نداشتم میخوام پسر بیارم اول بشه داداش خودم 🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش دختر نبود ...ی عمر سرکوفت اینک پسر میخاستم رو باید تحمل کنه...
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
میدونیچرا نمیتونم ببخشمت ؟؟ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ منمیدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
عزیزم انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری با شوهرت حرف بزن بگو انشالله بعدی پسر گلم من ۵ تا خو ...
بعد تو میذاری مسخرت کنن? میذاری جنسیتتو زیر سوال ببرن?کوچیکت کنن و بی ارزش جلوه بدنت?واقعا میذاری به خانوادت توهین کنن? بگو خدا از دهنتون بشنوه افتخار میکنم به خواهرام خوشحال میشم یه دخترگل مثل خواهرای خودم گیرم بیاد یه ذره قدر و ارزش خودتونو بدونید تو رو خدا . مگه پسر خداست و شما خر و گاوید همتون انسانید نذارید بهتون توهین بشه
تازه جاریمم بهم میگه کاش بچه اولت پسر بود ، پسر کوه پدر میشه فلان
چی بگم ... واقعا تو این جامعه و فرهنگ چقد دختر ب دنیا نیاد همونقد بهتر :(((
ب خودمون کم ظلم شده بس نیس ب بچه هامونم قراره ظلم شه ...بی حرمت شن...
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!