2777
2789

دندون آسیابای ۶ و ۷ رو ۴ ماه قبل عصب کشی و روکش کردم.همون موقع هم که تو پروسه ی عصب کشی و قالب گیری بود گه گداری درد داشت،اما دکتره هرچی عکس میگرفت چیزی نبود و میگفت کامل عصب کشی شده و شاید درد بخاطر اینه که پانسمانم بلند بود و دندون تحریک شده

بعد از روکش اوکی شد

اما الان بعد ۴ ماه حدود یه ماهه با چایی و آب بشدت دندونام تیر میکشه و درد میکنه

قاعدتا باید دندون چهارم به عصب رسیده باشه اما فشار که میدم دندون ۵ که روکش داره درد میگیره

یعنی ممکنه کامل عصب کشی نشده باشه و  از روی روکش درد بگیره؟

یا اشتباه میکنم و دندون بغلیشه ؟

حالا مثلا اگه دندونی باشه که روکش داره و عصبش کامل کشیده نشده باشه،اگه بخواد دوباره درستش کنه باید هزینه بدم؟اگه روکشم دراوردنی بشکنه چی؟

دکتر نباید رایگان انجام بده چون کار قبلیه خودش هست و ناقص کار کرده؟

فردا قراره برم پیشش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دندونی ک عصب کشی شده درد نداره چون عصبشو میکشن..شاید دندونای بغلشه  بهتره بری دکتر

خوب همین دیگه.پس چرا فشارش میدم دندون روکش دار درد میگیره؟انگار هنوز عصب داره

فردا میرم ببینه

شاید مشکل از لثه ت باشه چند روز آب نمک بزن اگه بهتر نشد برو دکتر

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
حالا مثلا اگه دندونی باشه که روکش داره و عصبش کامل کشیده نشده باشه،اگه بخواد دوباره درستش کنه باید ه ...

روکشو دربیاره ک خراب نمیشه دوباره با چسب برات فیکسش میکنه 

ولی خب یعنی دندونت خوب کار نکرده؟

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

شاید مشکل از لثه ت باشه چند روز آب نمک بزن اگه بهتر نشد برو دکتر

نه از لثه نیست

دوهفته پیش گلو درد داشتم دائم اب نمک قرقره میکردم

اگه بود با اون اب نمکا خوب میشد تا الان

مطمئنم دندونه

خوب همین دیگه.پس چرا فشارش میدم دندون روکش دار درد میگیره؟انگار هنوز عصب داره فردا میرم ببینه

درد دندون بغله میزنه به اون

وقتی عکس گرفتی گفته کامل عصب کشی شده اما محض احتیاط پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شو

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
روکشو دربیاره ک خراب نمیشه دوباره با چسب برات فیکسش میکنه  ولی خب یعنی دندونت خوب کار نکرده؟

میترسم بشکنه روکش اخه

نمیدونم والا

اخه چند ماه قبل هرچی خراب بود درست کردم

اینی که احتمال میدم خراب شده باشه اصلا نشانه ای از خرابی نداشت.حتی تو عکس

یهو تو ۴ ماه رسید به عصب یعنی؟در حدی که گریه م درمیاد آب ولرم هم میخورم

برای همین میگم نکنه هنوز یه ریشه ای چیزی مونده باشه

خوب همین دیگه.پس چرا فشارش میدم دندون روکش دار درد میگیره؟انگار هنوز عصب داره فردا میرم ببینه

خب   حتما برات خوب عصب کشیش نکرده 

اولین باره میشنوم اینقددددر دکتر ناشی بوده خاک توسرشون

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

برای منم همین جوری بودش؛رفتم متخصص ریشه؛؛گفت عصب کشی خوب شده؛ولی بین کانالا تنگ بوده چیزی مونده که عفونت کرده؛؛اخر گفتن بهترین روش کشیدن؛؛چون به دردسرش نمیارزه؛؛چون نزدیک سینوساته؛؛؛اخر رفتم دکتر دیگه برای کشیدن وقت داد و اونم گفت ۴۰۰میگیرم میکشم چون جراحی نیازه