2777
2789
عنوان

دندونم که چندماه قبل عصب کشی کردم درد میکنه.طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 32 پست
میترسم بشکنه روکش اخه نمیدونم والا اخه چند ماه قبل هرچی خراب بود درست کردم اینی که احتمال میدم خر ...

یه دندونم عصب کشی کردم دندون بغلش خراب شد بام روکش اونو در اوردن ک یعو نشکنه نگران این نباش 

ولی دیگه پیش نرو ناوارده 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.نمیدونم چیکار میکنن این دکترا.منم اینجوریم.ب سرما چنان درد میگیره تا گوشم میره.یه مدت چرک خشک کن سرساعت بخور شاید بهتر بشی.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
برای منم همین جوری بودش؛رفتم متخصص ریشه؛؛گفت عصب کشی خوب شده؛ولی بین کانالا تنگ بوده چیزی مونده که ع ...

وای نگووو

بکشم که هیچی دیگه

قبلا هم دوتا اسیاب کشیدم

دقیقا مثل من درد داشتی؟

ممکنه ریشه مخفی باشه؟

وای نگووو بکشم که هیچی دیگه قبلا هم دوتا اسیاب کشیدم دقیقا مثل من درد داشتی؟ ممکنه ریشه مخفی باش ...

نه ریشه مخفی نیس،چند جا دکتر مختلف رفتم؛؛یکسال نیس روکش و عصب کشی کرده بودم

سلام.نمیدونم چیکار میکنن این دکترا.منم اینجوریم.ب سرما چنان درد میگیره تا گوشم میره.یه مدت چرک خشک ک ...

نه اب نه چایی

هیچی نمیتونم راحت بخورم.حتی با اونور چیزی نمیجوم

مطمئنم دندون مورد داره

بخدا پولشم ندارم.چندماه قبل کلی خرجش شد

الانم شوهرم نداره.از قلک دخترم پول برداشتم برم

نه اب نه چایی هیچی نمیتونم راحت بخورم.حتی با اونور چیزی نمیجوم مطمئنم دندون مورد داره بخدا پولشم ...

از حقت کوتاه نیا.محترمانه مطرح کن.بگو ندارم و این انصاف نیست.متم ۵ملیون خرج کردم .

خدا لعنتشون کنه‌‌حتمااا صحبت کن پول نگره ازت اگ همون دندونه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
نه اب نه چایی هیچی نمیتونم راحت بخورم.حتی با اونور چیزی نمیجوم مطمئنم دندون مورد داره بخدا پولشم ...

منم بیشتر چیز سرد.میوه ک اصلا..منم نمیتونم هیچی بجوم.خدا خفشون کنه معلوم نیست چیکار میکنن قشر پول دوست