2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفا

66 بازدید | 12 پست

ما عقدیم منتها قراره برای عید خرید عیدی کنیم و  واسه عید جشن بگیریم ولی نامزدم میگه:اینجور چیزا که خوشبختی نمیاره و میگه (درحالی که تا الان خیچ خرید عیدی باهاش نکردم)

بعد خی تند تند میگه مادر پدرتو تو خرج ننداز

در حالی که من همیشه واسه عید خرید میکردم و علاقه دارم به خرید عید البته زیادم ولخرج نیستم

هروقتم میریم خرید از رفتارش میفهمم که حال خرید کردن نداره منم خیلی ناراحت میشم 

از وقتی عقد کردیم تا الان فقط ۷۰ تومن بهم داده

لطفا راهنماییم کنید دوستان

من بنظزم الآن زمونه ای نیست که مرد بصفر تا صد خرجاتو بده 

من حتی شوهرم متخصص تغذیس و باشگاه داره ولی روم نمیشه ازش پول بگیرم مگه اینکه خود شبزوز چیزی برام بخره 

بنظرم خودت دستت تو جیب خودت باشه تا این قضیه برات مشکل نباشه تو ژندگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه ما رو نکن، خرید کن به وقتش به جاش همه چیز و تو نامزدی براش جا بنداز، هفتاد تومن هم نمیگرفتی س ...

خودم مستقیم ازش نخواستم ولی یه جوری ذهنشو بردم سمت پول که بهم داد 

براش کادو هم میگیرم ناراحت میشه😔

من بنظزم الآن زمونه ای نیست که مرد بصفر تا صد خرجاتو بده  من حتی شوهرم متخصص تغذیس و باشگاه دا ...

خب عزیزم من آلان دانشجوم تا تموم نکنم نمیتونم جایی استخدام بشم 

منم دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه

خب عزیزم من آلان دانشجوم تا تموم نکنم نمیتونم جایی استخدام بشم  منم دوست دارم دستم تو جیب خودم ...

به سلامتی 

ولی تا وقتی خونه ی مادر پدرت هستی جالب نیست شوهرت هزینه هاتو بده ولی اگه میتونی راضیش کنی که خوبه 

به سلامتی  ولی تا وقتی خونه ی مادر پدرت هستی جالب نیست شوهرت هزینه هاتو بده ولی اگه میتونی راض ...

خب اخه نمیزاره پدر مادرم واسم خرید کنن هی میگه اونارو تو زحمت ننداز فلان میرم یه چیزی بگیرم میگه چرا زحمت میدی بهشون

اصلا خجالت نکش از هیچی همه چیز و ازش تقاضا کن

میدونی چیه مادرشوهرم خیلی ولخرجه مثلا میره تا دستش میاد وسایل میگیره بعدش میاد میگه عه از اینا خوشم نمیاد من فهمیدم که نامزدم از این مورد چشش ترسیده

از پول گرفتن ازش خجالت میکشم

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs