2777
2789
عنوان

مدرسه بزرگسالان

360 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من هفت سال پیش تا کلاس هفتم خوندم وبعدش ازدواج کردم والان هیچ چیز یادم نیست رفتم مدرسه بزرگسالان گفتن خرداد باید امتحان نهم بدی بعد بیایی برای انتخاب رشته الان رفتم کتاب گرفتم ولی نمیدونم چیکار کنم یک کلمه هم متوجه نمیشم مخصوصا ریاضی باید چیکار کنم ؟کسی تجربه شو داشته کمکم کنه

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزوه ندادن بهت ک بخونی؟ منم میخونم بهم جزوه میدن همونو میخونم از همونم امتحان میگیرن

نه چیزی ندادن شما از کجا جزوه گرفتی

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            
با من همسنی درسته؟من متولد ۸۰ هستم تا اون جایی که کتاب ها رو جدیدا دیدم فرقی نداشتن مگه الان نباید ک ...

بله همسنیم نمیدونم رفتم مدرسه گفت باید نهم بخونی بری امتحان بدی  

یعنی میشه ادامه داد...... منم خیلی دلم میخواد اما نمی‌دونم میتونم یا نه

میشه فقط یکی باید باشه کمک کنه 

بله همسنیم نمیدونم رفتم مدرسه گفت باید نهم بخونی بری امتحان بدی  

یه سایت خوب میشناسم اسمش الا هست برو اونجا پر از فیلم آموزشی هست کتاب هارو خوب بخون حتما قبولی مثل مطالعات و دینی رو که دیگه کار ندارع خودت بخون ریاضی هم اگه تونستی از کسی کمک بگیر

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
نه چیزی ندادن شما از کجا جزوه گرفتی

خورده مدرسه جزوه داد پارسال دهم رو گرفتم من ،برت همه در س ها جزوه دادن،یعنی برا هر درس سه چهارتا امتحان دادن با پاسخ نامه بعد تو امتحان خودشون یکی از اونارو داده بودن، برا هر جزوه جدا پولشو میگیرن 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋        💜💜💜💜💜💜💜       I am Army girl  💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 
یه سایت خوب میشناسم اسمش الا هست برو اونجا پر از فیلم آموزشی هست کتاب هارو خوب بخون حتما قبولی مثل م ...

ممنون عزیزم

خورده مدرسه جزوه داد پارسال دهم رو گرفتم من ،برت همه در س ها جزوه دادن،یعنی برا هر درس سه چهارتا امت ...

عزیزم یک سوال شما نهم هم امتحان دادید؟؟ امتحانا فقط گزینه ای هست یا نه توضیحی هم داره مثلا ریاضی فرمول میدن گزینه داره که انتخاب کنی یا باید حل کنی جواب بنویسی