2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل نچندان دور...از من دوسال کوچیکتره منم بیست میشم.ولی میدونم زوده اما میترسم خواستگار واسش بره

اگه واقعا دوسش داری برو جلو

مطمئن شو که دوست داره اگر هم نه اقدامی نکن

ولی هیچ وقت از واسطه استفاده نکن و خودت مثل یه پسر شجاع برو جلو و بهش بگو ولی واسطه احتمال داره بدخواه باشه دختره دانشجوئه یا کنکوری؟

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 
الا من یه دختری رو دوست داره خدایی بیاراهنپاییم کن🥺 چه کاری کنم اعصاب ندارم تاپیک بزنم یسری تخریب ...

نه نمیتونم درخاست قبول کنم

اگه دوسش داری حتما برو بهش بگو چون اگه اونم دوست داشته باشه بلا تکلیف نمی مونه

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
جدی بگیر  پسرا زود پرو میشن😐 اگه کسی و چیزی رو راحت به دست بیارن فکر میکنن لابد خوب نیست😅 ...

وا چه سطحی نگر اونوقت فکر نمیکنین اون دختر شاید خیلی شما رو دوست داره که اومده بهتون گفته 😒

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   
اگه واقعا دوسش داری برو جلو مطمئن شو که دوست داره اگر هم نه اقدامی نکن ولی هیچ وقت از واسطه استفاد ...

امسال کنکور داره البته منم میخوام بدم از داروسازی برم پزشکی

دوستم جلوی من بهش گفت الاگل دوست داره..💔

عه تو منی یا من تو 😂

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
تو خیلی با اعتماد بنفس و مقتدر رفتار کن .. از این مردایی که کم حرف میزنن اما خیلی مصمم هستن تو تصمیم ...

خب همچین چیزی هستم مشکل اینه خیلی خجالت میکشم و نمیتونمم حرفی بزنم