2777
2789

سلام دوستان بی حسی اپیدورال چن درصد دردو کم میکنه؟

این بیمارستانی ک زنگ زدم گفتن حدود ۲۰تا ۳۰درصد فقط دردو کم میکنه

ممکنه بی حسیشون خوب نباشه؟

من انجام ندادم ولی خیلی راجبش تحقیق کردم بیشتر از ۳۰ درصد و ایناس،مگه میشه همونجوری بمونه؟مگه بیحسی از کمر سزارین تاحالا مونده رو کسی؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی گفته چون من سر زایمان دومم مرگ رو به چشم دیدم،اما سر زایمان اولم حالم اوکی اوکی بود میگفتم ومیخ ...

خب شما که از اپیدورال راضی بودین چرا دومی رو مجدد انجام ندادین؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خب شما که از اپیدورال راضی بودین چرا دومی رو مجدد انجام ندادین؟

اپیدورا شرایط میخواد ،سر دومی شرایطم جور نبود ،بند ناف مثل تل افتاده بود روی سر بچه و جلوی مسیر زایمان رو گرفته بود ،زایمان پرخطر داشتم

اپیدورا شرایط میخواد ،سر دومی شرایطم جور نبود ،بند ناف مثل تل افتاده بود روی سر بچه و جلوی مسیر زایم ...

ای وای چه بد.خب با این شرایط نباید سزارین میکردن؟

نه اوضاعم جوری بود که نه سزارین میشد نه اپیدورال ،رایمان که کردم دکترم گفت مریض به سختی تو نداشتم

چه سخت...من که انقدر ماه اخر گریه کردم که روانپزشک گفت نمیتونی طبیعی زایمان کنی نامه سزارین اجباری بهم داد😂