2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ب یک نفر یا چیزی فکر نمیکنیم اصلااا   چطوریه ک خوابشو میبینیم همش    

دو حالت داره:

یا خواب تون نمادینه یا غیرنمادین.

چون بیشتر خواب هایی که تعبیر کردم غیرنمادین بوده بنابراین مورد دوم رو توضیح میدم.

ما وقتی چیزی رو برای خودمون مجسم میکنیم، اتفاقاتی که در مغز میفته شباهت بالایی به وقتی داره که همون اتفاق رو در واقعیت تجربه کنیم. (اگه درست یادم باشه 86 درصد)

مثال بسیار ساده ش اینه که فرض کنید گوجه سبز ترش رو گاز میزنید. دهن تون آب نیفتاد؟

کارکرد خیلی از رویاها هم اینه که نیازهای ما رو تأمین کنه. خیلی از افرادی که رویاشون رو تعبیر کردم، این چنین میگفتن که به عشق سابق شون فکر نمی کنن ولی به خواب شون میاد. پاسخ در اینه که اون شخص باعث میشده حس عشق، صمیمیت، محبت دیدن، محبت کردن، دیده شدن، شنیده شدن و تمامی این حس های خوب رو برای ما تولید کنه. دیدنش توی خواب هم میتونه این کار رو تا حدودی انجام بده و به خاطر همین بدون این که فکرش رو بکنیم، در رویا مشاهده ش میکنیم تا نیازمون تأمین بشه.

حالا نمیدونم مورد شما هم عشق قدیمیه یا مورد دیگه ای هست.

چرا خوابایی ک مربوط ی موضوع میبینیم ، تعبیر نمیشه 

قبلا مقاله ی رویای صادقه رو به جهت پاسخ به این سؤال نوشتم.

بسیار مقاله ی دقیقیه و اگه با دقت بخونید، متوجه میشید که چرا برخی از خواب ها تعبیر نمیشن.

اگه سؤالی درباره ی مقاله دارید، همینجا بفرمایید. با کمال میل پاسخ میدم.

چرا تو خواب که اموات و میبینم تا میخوام بغلشون کنم همون لحظه میفهمم اینا مردن و من خوابم و الان بیدا ...

وقتی به لحظات پایانی خواب نزدیک میشیم، قسمت های جلویی مغز کم کم فعال میشن، همون جاهایی که کار منطق و استدلال رو بر عهده دارن. به خاطر همینه که می فهمید اون ها مردن ولی تا قبل از فعال شدن این قسمت از مغز، فکری درباره ی زنده بودن یا مرده بودن شون نمی کردید.

اگه دوست دارید بیدار نشید و به بغل کردن شون ادامه بدید، بفرمایید تا راهکارش رو بگم.

وقتی به لحظات پایانی خواب نزدیک میشیم، قسمت های جلویی مغز کم کم فعال میشن، همون جاهایی که کار منطق و ...

اره دوست ندارم بیدار شم. اصلا انگار بعضی وقتا هم که دارم خواب بد میبینم خودم تلاش می‌کنم که بیدار شم 

اره دوست ندارم بیدار شم. اصلا انگار بعضی وقتا هم که دارم خواب بد میبینم خودم تلاش می‌کنم که بیدار شم ...

یکی از علت های بیدارشدن، هیجانه. وقتی اون میت رو میبینین و هیجان زده میشین، سطح آدرنالین خون تون میره بالا و باعث بیدارشدن تون میشه. بنابراین باید تلاش کنید که هیجان خودتون رو کنترل کنید. اما چطور؟

یکی از راه هاش اینه که همون خواب هایی رو که دیدین، برای خودتون تجسم کنید و همونجایی که از خواب بیدار میشین، تصویرسازی کنید که بیدار نشدید و اون مرده رو در آغوش گرفتید. با آرامش به این تصویرسازی ادامه بدین تا تو خواب هیجان تون کنترل بشه.

وقتی چند مرتبه این کار رو انجام بدین، ذهن تون شرطی سازی میشه که در اون حالت دیگه بیدار نشه. 

این تمرین برای کابوس ها هم به کار میره به این شکل که کابوس رو تصویرسازی میکنید و خواب رو طوری برای خودتون رقم میزنید که اتفاق خوبی بیفته. مثلا اگه یه حیوان دنبال تون میکنه، میتونید تصویرسازی کنید که اون حیوان مهربون میشه و شما نازش میکنید.

یکی از علت های بیدارشدن، هیجانه. وقتی اون میت رو میبینین و هیجان زده میشین، سطح آدرنالین خون تون میر ...

شاید باورتون نشه ولی واقعا این توانایی رو دارم که خوابهام اونجور که دوست دارم دنبال کنم. اما خب باید رو زود بیدار دم کار کنم🤭خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹

شاید باورتون نشه ولی واقعا این توانایی رو دارم که خوابهام اونجور که دوست دارم دنبال کنم. اما خب باید ...

نه باورم میشه چون به این تجربه ها میگن رویای آگاهانه. من خودم بیش از صد رویای آگاهانه داشتم و تقریبا هر کاری رو انجام دادم. شما هم تمرین کنید میتونید. هر کس تمرین کنه میتونه.

دوست دارم خواب اموات رو ببینم باید چیکار کنم؟ 

این متن رو برای کسی نوشته بودم که دوست داشتن پدر مرحوم شون رو ببینن. کارهایی که باید بکنید مشابه همین هست:

بهترین کار اینه که قبل از خواب، پدرتون رو تصویرسازی کنید و کامل و با جزئیات، ایشون رو در ذهن تون مجسم کنید و باهاش حرف بزنید. 

ده بیست دقیقه قبل از خواب این کار رو بکنید. احتمال زیاد خواب تون می بره و در رویا ایشون رو می بینید.

حتی ممکنه در رویا آگاه بشید و بفهمید که دارید خواب می بیند و خواب تون بسیار شفاف و واضح میشه. بهش میگن رویای آگاهانه که در اینترنت هم میتونید سرچ بکنید. این هم یکی از تکنیک های رویای آگاهانه بود که برای رویای معمولی هم جواب میده.

البته.....

این کار تصویر سازی رو اگه شب انجام بدید فایده نداره.

بهترین حالت اینه که مثلا اگه هشت ساعت میخوابید، ساعت کوک کنید که بعد از شش ساعت بیدار بشید.

نیم ساعت بیدار بمونید و دست و صورت تون رو بشورید و مثلا کتاب بخونید.

دوباره برید برای خواب. ده بیست دقیقه تصویرسازی رو انجام بدین و بعد هم بخوابین.

اینطوری احتمال موفقیتتون خیلی بالا میره.

البته این طور نیست همون شب اول موفق بشید ها، کار نسبتا سختیه اما اگه واقعا اشتیاق زیادی داشته باشید، سختیش رو هم تحمل میکنید.