2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال دادم امسال ندم شر را نندازن خخخ بخاطر ۲۰۰ تومن

خودت داری میگی بخاطر 200ت ومن 

ببر بابا 

ببین معمولا عیدی رو همیشه برای خواهر میبرن 

رسم هست .

سخت نگیر 

از خواهرش هم بدت بیاد اما مجبوری دیگه 

اما یه راهنمایی میکنم حتما گوش بده 

این طور نباشه که ببرید خونش 

بزار وقتی اوم خونتون داشت میرفت عیدی رو بده بهش توی همون روزهای عید

اره ما ترکا وقتی ازدواج میکنیم عمه و عمو دایی وخاله پدرومادر ومادربزرگو مادرشوهر عیدی میگیریم الانم ...

یسری رسم و رسومات اشتباست و باید یه جایی به بعد کات بشه از زندگی 

این رسم برای زمانی بوده که تورم و گرونی و ... نبوده و درامد خوب بوده دیگه برای الان جواب نمیده یه خانواده رو بخوای عیدی بدی یکی دونفر که نیستن باید یه برج حقوقتو بزاری فقط برای عیدی 

اخه حرصم میگیره برای کسی ادم عیدی میده که ادم باشه ارزش داشته باشه و همینطور قدر خوبی رو بدونه

منم باهاش قهرم اصلا رفت و آمد نداریم

البته اخلاق خودش بده 

کل فامیل میدونن حتی مامان خودش

کلا درگیره با همه اصلا کسی نیست باهاش صمیمی باشه

امسال دلم میخواد عیدی نبرم

ب نظرت نبرم خیلی بد میشه؟

یا بگم شوهر و مادر شوهرم دوتایی برن خودم نرم

ما تورکا هم رسممونه اسی

۱۰۰ ب خرشوهر میدیم

۲۰۰ ب مادر شوهرم

۲۰۰ ب مامان خودم

۲۰۰ ب مامان بزرگم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

اره رسم داریم برادرا به خواهرا عیدی میبرن قدیما که بقچه میبستن با شیرینی ولی الان پول میریزن به حساب ، من نمیدونم شوهرم چقدر میده خودش میدونه من دخالتی ندارم ، اونم نمیپرسه که داداشم چقدر به من میده

عجب