2777
2789
عنوان

خانما بیاین لطفا

96 بازدید | 10 پست

من ۵ماهه زایمان کردم ک دوماه پیش پریود شدم بعد ازون دیگه پریود نشدم کسی بوده مث من باشه بیبیم زدم منفی بوده توروخدا اگه کسی مث من بوده لطفا جواب بده

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
من تاشش یاهفت ماه نمیشدم،فبط همون اولش ده روز فکرکنم شدم

عزیزم من جدا ازون چهل روز یکبار پری شدم ولی الان یکماهه عقب انداختم نمیدونم چرا نمیشم

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من جدا ازون چهل روز یکبار پری شدم ولی الان یکماهه عقب انداختم نمیدونم چرا نمیشم

بعداززایمان یکم نامنظم میشه،امااگرصلاح میدونی به دکترت بگو،اماچیزی نیست نگران نباش،چون میگی جواب بی بی منفی شده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بعداززایمان یکم نامنظم میشه،امااگرصلاح میدونی به دکترت بگو،اماچیزی نیست نگران نباش،چون میگی جواب بی ...

اره دوبارم بیبی زدم منفی بود اخه یجایی زندگی میکنم ک کسیو ندارم همه دورن ازم بچمو کسی نیس نگهداره شوهرمم صبح میره شب میاد

اره دوبارم بیبی زدم منفی بود اخه یجایی زندگی میکنم ک کسیو ندارم همه دورن ازم بچمو کسی نیس نگهداره شو ...

الهی بمیرم،درکت میکنم،اگرتماس جواب میدن تماس بگیربامطب سوال بپرس،اگراصفهانی میخوای میتونم همراهیت کنم عزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
الهی بمیرم،درکت میکنم،اگرتماس جواب میدن تماس بگیربامطب سوال بپرس،اگراصفهانی میخوای میتونم همراهیت کن ...

نه گلم مشهدم فک نکنم تلفنی جوابی بهم بدن

الهی بمیرم،درکت میکنم،اگرتماس جواب میدن تماس بگیربامطب سوال بپرس،اگراصفهانی میخوای میتونم همراهیت کن ...

ضمنا حدانکنه عزیزی

اره تماس جواب میدن،نگران نباش عزیزم عادیه

فدات مرسی ک جواب دادی